Брутална излагация в "Стани богат" от идол на младите

Брутална излагация в "Стани богат" от идол на младите

Нашумелият сред тийнейджърите влогър Емил Конрад претърпя пълно фиаско в предаването "Стани богат" по БНТ. Оказа се, че намереният младеж има огромни пропуски и не знае неща от обща култура. 

Въпреки че се води автор на пет книги, костинбродският ютюбър демонстрира кухи познания. Той изразходи два от трите си жокера още преди да достигне до втората, по-трудна част в играта. 

За да спечели 2500 лева, той трябваше да отговори на въпроса коя е Смарайда, но не се сети нито кой е Атанас Буров, чиято съпруга е тя, но и нищо не му говореше името на прочутия литературовед проф. Александър Балабанов. "Чувал съм за Евлоги и Христо Георгиеви", заяви Конрад в епизода.

За негов късмет, жокерът му "Обади се на приятел" му помогна и той стигна до сигурната сума. А декларацията за независимост на САЩ тотално обърка влогъра. Въпросът беше: "Кой е споменат като "той" 19 пъти в нея?", посочва Лупа.

След дълго колебание той посочи, че това е Джордж Вашингтон и приключи играта, след като не се сети от кого декларира независимост Америка и защо. Най-гледаното видео на Емил Конрад е пародията на „Момиче като мен“ на Гери-Никол, „Правя мусака“ с малко повече от 1 милион гледания, предимно във възрастовия диапазон 10-20-годишните.

Въпреки излагацията, Конранд се гордее с участието си в "Стани богат" и даже си го е споделил в официалната страница във "Фейсбук", да го видят и тези, които са пропуснали да разберат какви повърхностни познания има./show.blitz.bg

Коментирай