logo

Бившата на Иво Андреев му нанесе жесток удар!

Бившата на Иво Андреев му нанесе жесток удар!

Бившият водещ на прогнозата за времето в няколко родни телевизии Иво Андреев отново се е задомил и дундурка бебе на около 5-6 месеца, пише „Уикенд”. Преди няколко дни пък екс синоптикът бе забелязан да бута и бебешка количка в мол „Парадайс” в столичния квартал „Лозенец”.

Бившият метеоролог бе облечен доста небрежно – със сиво долнище на анцуг, оранжева тениска и овехтели маратонки.

42-годишният Иво се разхождаше безцелно по етажите, но майката на бебето не се забелязваше. След 20-минутна обиколка, пеленачето в бебешката количка започна да нервничи и Андреев излезе на чист въздух пред входа на търговския център. После извади бебето, взе го на ръце и мушна в устата му бибероната, за да го успокои.

И докато с второто си дете Иво е грижовен родител, не може да се каже същото за първородния му син Никола.

11-годишното момче е плод на любовта му със спортната журналистка от Нова телевизия Виолета Асенова и учи в столичното училище с преподаване на руски език „Александър Пушкин”. Двамата с Иво се запознали именно покрай работата си в телевизията, а Вили бързо се влюбила в елегантния купонджия.

Макар че му родила син, те така и не стигнали до олтара. Приказката им приключила доста бързо. Според колеги на тв звездите, бащинството успяло донякъде да промени заклетия бохем, който преди раждането на Никола предпочитал шумните компании и алкохола. Иво къпел бебето, сменял памперси и обичал да разхожда сина си из столичните паркове.

След драматичната им раздяла, Иво и Вили започнали люта битка за правата над Никола, която спечелила майката на новороденото. В началото, след бурната им раздяла, Андреев се запънал и не искал да плаща издръжка за малчугана, за каквато настоявала Асенова. Тя наела за адвокат главния редактор на „Съдебен спор” Жоро Игнатов, който бе адвокат по бракоразводното дело на бившата водеща Вихра и тв продуцента Иван Христов. Благодарение на устатия адвокат съдът присъди баснословната издръжка от 1000 лв. за бившата жена на Христов.

Първоначално Виолета поискала от Андреев да плаща 500 лв. за малкия Никола, но съдът отсъдил доста по-малка сума, тъй като доходите на Андреев в телевизията не били чак толкова големи. Разочарована от несполучливия си брачен опит, тв журналистката повече не се обвързала с друг мъж и останала да живее сама със сина им. Днес 11-годишният Никола е бъдеща спортна надежда по бойни изкуства, а Иво поддържа близки отношения с него, макар че не иска и да чува за майка му. След разрива между Виолета и Иво, кариерата на синоптика тръгнала надолу./show.blitz.bg

Коментирай

мутра стажант

мутра стажант 06.05.2019 15:32

СКИВАМ Я ТАЯ ГОВОРИТЕЛКА ТЪНКИ УСТНИ ,ЛИСИЧИ ПОГЛЕД .....КРИВА ПУТКА МИ СЕ СТРУВА

taka e

taka e 07.05.2019 23:56

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2vGdh7g