logo

Азис пъхна микрофон в задните си части (СНИМКИ)

Азис пъхна микрофон в задните си части (СНИМКИ)

Потресаващо видео плъзна из социалните мрежи, на което Азис закачва микрофона си в дънките на дупето си. Прави го, за да си освободи ръцете и свободно да играе кючек. Видеото е заснето по време на негово участие и за няколко дни събра хиляди гледания. Зрители са шокирани не толкова от кръшните му движения в ханша, колкото от местоположението на певческия атрибут.

Оказа се, че това е честа практика на Краля на фолка. Почти на всяко свое участие пъха микрофона в гащите си отзад. Дали защото му е удобно или защото е разбрал, че това предизвиква интерес от зяпачите няма особено значение. Факт е, че с всяко свое движение той може да предизвика лавина от коментари и изобщо не го интересува дали ще са положителни или не. Зад успеха на Азис определено стои и неговият изострен нюх за скандал. Пръв в България разбра, че скандалът продава. С визията си от миналото успя да се превърне в звезда и един от най-богатите българи с чист произход на парите.

Към днешна дата Азис редуцира участията си и поема не повече от 4 в месеца. Разбира се, рядкото му появяване по кръчмите буди още по-голям интерес и заведенията се пукат по шевовете при негово гостуване. И макар да държа най-висок хонорар – от 10 до 17 хиляди, продължават да го канят. Неговият хонорар няма избиване, но собствениците го искат за имидж на заведението.

   

 

Коментирай

пъхайте си го и вие бе !

пъхайте си го и вие бе ! 22.12.2018 22:49

Да видим ще ви даде ли някой пари за това ....

!!!

!!! 23.12.2018 1:01

Блиц, вие стигате някакво ново дъно всеки път

нищо лично

нищо лично 23.12.2018 8:07

Ще ме извинявате ама колко полицаи си пъхат по този начин служебния пистолет за да си освободят ръцете,гледали сме го стотици пъти..отзад на дънките или панталона не е В ЗАДНИТЕ ЧАСТИ..пълни сте с фалшиви новини,жалко.

taka e

taka e 23.12.2018 13:11

Изпробвала съм много продукти без действие и само пари на вятъра,но когато видях този продукт реших да го изпробвам и мога да кажа резултатие какви са :1 месец 4 килограма изключително доволна съм със сигурност ще поръчам още едно поне !http://bit.ly/2krgD93