Анн-Джи плаши съседи с калашник, те викнали полиция СНИМКА

Анн-Джи плаши съседи с калашник, те викнали полиция СНИМКА

Поп певицата Анн-Джи разбунила духовете на столичани, след като в четири часа през нощта снимала новата си фотосесия в района на квартална гимназия. Притеснени живущи подали сигнал, че се случва нещо нередно и маскирани лица се разхождат въоръжени из двора на школото.

Патрулен екип установил на място, че всъщност певицата и фитнес шампионка Анн-Джи си е спретнала гангстерска фотосесия за нейната марка дрехи FBAG. Сесията обаче включвала "аксесоари" като бухалки, палки, боксове, качулки и калашник, който обаче, не бил истински, но явно изплашил съседите в района, които подали сигнал в полицията. Пред униформените екстравагантната изпълнителка обяснила, че решила да снима в късните часове, защото не искала да бъде обезпокоявана от никого.

Наскоро Анн-Джи пусна и нов видеоклип към трап парчето Fake. Проектът е с участието на Vas Angelov - талантлив български рапър, който живее в Швейцария с приятелката си и това била причината да не може да дойде за снимките на видеото, а изпратил кадри от собственото си звукозаписно студио. Певицата призна, че е очарована от таланта на своя колега и се надява той по-често да се завръща в родината си./show.blitz.bg
 

Коментирай