logo

Ани Салич проговори за заплатата и имотите си (СНИМКИ)

Ани Салич проговори за заплатата и имотите си (СНИМКИ)

Заплатата и имотното състояние на Ани Салич винаги са представлявали интерес за медиите. А последък се появиха абсурдни твърдения за палати, огромни хонорари и какво ли още не.

Това провокира новинарката за първи път да проговори за финансовото си състояние и дори да сподели кадри от вилата си. Без никакъв проблем тя открехна вратата на меимуществените си придобивки и сподели кое колко струва.

 Водещата на новините недоволства от лъжливите писания в медиите. Вероятно се страхува и от евентуална данъчна проверка и затова реши предварително да покаже на зложелателите си с какво разполага. 

Ето какво написа тя: "Жълти медии отново лъжат за баснословната ми заплата, апартаменти в София и по света, палат в Рударци и Волво за 100 хиляди... Ще дойде Видовден и за Пик и за останалите, които се хранят от откровени лъжи. 
Моят Палат е едноетажна сглобяема къща, имам един апартамент в София и карам кола, произведена 2011 и оценена от застрахователя ми Дженерали за 10 хиляди евро. Работя всеки божи ден повече от 30 години, а вече 20 съм водеща на новини, плащам си данъците, грижа се сама за децата си и нямам никакви богати любовници.
Служител съм на частна медия с прозрачни собственици-успешни бизнесмени, които със сигурност няма да хвърлят излишни пари на вятъра. Как може толкова много години да лъжат и мразят, а и не само това да имат стотици хиляди читатели. Как? Няма да разбера докато съм жива.  Но знам, че справедливост и разплата има. И то тук на земята, а не на небето"./show.blitz.bg

 

Коментирай

BORISOV

BORISOV 11.09.2020 15:31

Така и не разбрах колко е месечната й заплата.