Звездите от "Мастършеф" и "Мисис България" въртят палачинки в "Младост" СНИМКИ

Звездите от "Мастършеф" и "Мисис България" въртят палачинки в "Младост" СНИМКИ

Истинска градушка от палачинки се изсипа в столичния кв. "Младост", а виновниците за това бяха красивата "Мисис България 2020" Валери Стефанова и двама от участниците в последния сезон на "Мастършеф" - Александър и Константин.

Като част от журито те предизвикаха жителите на втория по големина район в София и устроиха кулинарна битка между "Младост" 1, 2 и 3. Надпреварата започна със солени палачинки, после участниците се потиха и над такива с шоколад, мед и сладко, а резултатите напълниха очите на гостите в градината на "Мистър Пица".

Константин дори направи Мастър Клас за десетките деца, които нямаха търпение да опитат от вкусните палачинки, аранжирани с много плодове. Победители станаха отбора на "Младост" 3 - Деси, Евелина и Кристина, втори бе отбора на 19-годишния Кристиян Стефанов от "Младост" 2, който даде сериозна заявка за участие в следващия сезон на популярния риалити формат, а трето място журито отреди на Даниела, Рени и Ваня от "Младост" 1.

Предприемачът от "Младост" 2 Иво Русчев, който бе и председател на журито, поощри участниците с парични награди, а общественикът и единствен баща на 6 деца в район "Младост" Николай Дренчев ги дари с учебници по "Родинознание" с автор д-р Костадин Костадинов. /show.blitz.bg

Коментирай