logo

Звезда от „Гласът на България” предаде щафетата на дъщеря си

Звезда от „Гласът на България” предаде щафетата на дъщеря си

Антония Маркова, позната ни от „Гласът на България”, „Мюзик Айдъл 2”, „Евровизия” и „Пирин фолк”, предаде музикалната щафета на невръстната си дъщеричка Йоана, видя народното издание.

В първите дни от Новата година красивата певица се похвали колко добре й се получава на Йоана и пеенето, и танцуването, нищо че е още едва на годинка и половина. „На мама наследницата”, с вълнение отбеляза Антония, за която появата на малкото момиченце е сбъдната мечта.

Новината, че е бременна певицата научава навръх имения си ден – на Антоновден през януари, а Йоана се ражда на 22 септември. И по всичко изглежда, че ще поеме по пътя на талантливата си майка, защото микрофона я привлича още отсега неудържимо.

Антония Маркова е лауреат на много национални и международни конкурси. Беше един от най-колоритните участници в „Гласът на България” и „Мюзик Айдъл”. През 2015-та прави своя повече от успешен дебют и на сцената на „Пирин фолк”.

Вече от 11 години тя е солистка в гвардейския оркестър

„Да, съм солист на гвардейския оркестър ми е основната, държавна работа. Част съм от представителния ансамбъл на въоръжените сили. Поканиха ме след участието ми в „Мюзик айдъл”. Бях забелязана от композитора Димитър Гетов”, пояснява тя.

Малцина знаят обаче, че освен, че владее почти до съвършенство поп и джаз пеенето, тя е и дипломиран инженер-технолог на виното и млечните продукти. А потребността й да се доказва постоянно, е чертата, която най-точно я определя.

"Явявам се постоянно на конкурси. Може би, защото съм зодия Рак и обичам да се доказвам. В Париж се запознах с продуцента на Кристина Агилера. Той посъветва всички изпълнители да не се притесняват да изпращат изпълненията си на големите звезди, да им пишат мейли. Аз постъпих така с Ищар. Запознах се с нея на концерта й в Пловдив, като й подарих моето изпълнение на нейна песен на диск. Седмица по-късно получих мейл с поздравления. До ден днешен си пиша с нейния пианист, Марк”, споделя още Антония, която вече има своя първи самостоятелен албум - "Как ще те обичам".

„Сама се продуцирам. Имам чувството, че нас, самопродуциращите се изпълнители, ни възпират умишлено. Правила съм проучвания, песните и клиповете ми не се излъчват толкова често. Ние сме пречка за монополистите. Когато бях на 20, продуцентите ми казваха, че съм прекалено млада. Когато станах на 26, казаха „Минал ти е моментът. Трябват ни по-млади изпълнители”. В един момент щеш, не щеш трябва да се справяш сам”.

Коментирай