Звезда "Гласът на България" роди син и го обяви по шокиращ начин СНИМКА

Звезда "Гласът на България" роди син и го обяви по шокиращ начин СНИМКА

Една от най-запомнящите се певици от "Гласът на България" тихомълком тази година е станала майка. Тя се прочу покрай участието си в музикалното шоу, където попадна в отбора на Камелия. 

Макар че не успя да спечели формата, тя се доказа като един от най-гласовитите изпълнители с най-широка гама от орнаментика. 

Става въпрос за Ралица Грудева, за която 2020 г. няма да е толкова ужасна и нулева, каквато ще бъде за по-голямата част от населението. Тя си е свършила добре работата и се радва на прекрасен син. Щастливото събитие обяви с колоритни снимки. На едната е наедрял корем, на който е изрисувана бомба, а нейният мъж уж пали фитила. На втория кадър бомбата е "гръмнала", те са рошави и черни, а в ръцете им е малкото ангелче. 

Тази мода нашумя доста в последните години и много семейства си правят такива забавни снимки за спомен. А на Ралица определено й се е получило доста добре. А нейни почитатели останаха с широко отворена уста, тъй като е успяла да скрие бременността и съобщава новината едва сега, когато на бял свят е наследника й. 

Ралица е доста позната и в чужбина, тъй като в продължение на три години има собствена шоу програма на круизен кораб по Средиземноморието. „Това беше мечтаната работа за мен. Пеех, пътувах, срещах се с много и различни хора, опознавах чужди култури", спомня си тя./show.blitz.bg

Коментирай