Зрители бесни на водещата и на Алекса след снощните "Игри на волята", валят страшни обиди

Зрители бесни на водещата и на Алекса след снощните "Игри на волята", валят страшни обиди

При последната елиминационна битка в "Игри на волята" жертва се оказа племето на Непобедимите, които трябваше да се съберат на съвет и да излъчат един от тях, който ще отиде да се бори за оставането си. 

Съветът мина изключително тежко и мнозинството реши да изпрати Александра Фейгин, която да премери сили срещу приятелката си Мани, с която доскоро бяха в едно племе и благодарение на тях се разпадна. Зрителите не останаха безпощадни към водещата Ралица Паскалева и стратега Алекса. 

"Защитникът на жените много му се иска на финала да остане с жените, за да няма конкуренция. Тъпанарките около него развалиха целия сезон. На Зорето му зашийте устенцата, щото само нейните словесни диарии срещу Генчо са способни да ме накарат да спра да гледам", коментира възмутен от поведението на Алекса зрител. 

"Тази водеща ли е, каква е, ако съм там и ми говори така... Супернагла всеки път, това никъде го няма! Ама никъде!", "Алекса е най долният играч и интригант, което не е мъжко. Той беше казал, че жени няма да номинира. Сигурно на това разчиташе и Георги, ама сърбинът играе много мръсно, има женска злоба в Алекса" - това са само част от хилядите коментари във Фейсбук след снощната игра.

Зрителите се ядосаха на водещата, тъй като си позволи да се намеси в отношенията между влюбените Георги и Фейгин. Опита се да им врътне страшна интрига, показвайки на Алекс, че Жоро всъщност не държи достатъчно на нея, щом не я е спасил с натрупаните грошове. 

Алекса пък, който от самото начало дразни с властния си характер, се присмиваше отстрани и си спечели още повече негативни точни./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 04.11.2022 12:33

Водещата Ралица говори това което са и написали сценаристите.Нищо друго.А Гошко,Генчо и Фейгин сами са си виновни,че не скастрят наглото сръбче за тона който им държи.

Николаос

Николаос 04.11.2022 13:13

Тъпи игри нарочно усложняване тъпа правеща се на интересна водеща

Иван

Иван 04.11.2022 13:16

Този Акекса в началото ме кефеше, но в последствие се оказа пълен тъпак. Дано отпадне скоро.

Deep Zone

Deep Zone 04.11.2022 15:02

"Зрителите не останаха безпощадни към водещата Ралица Паскалева и стратега Алекса." Ко каза, ко? Айде поне си четете какви безумия пишете...

kannara

kannara 04.11.2022 15:52

ЖЕНАТА С НАЙ КРИВИТЕ КРАКА В КИНОИНДУСТРИЯТА.ДОРИ БОТУШИТЕ ПОСРЕД ЛЯТО НЕ МОГАТ ДА СКРИЯТ УРУДЛИВИЯ ДЕФЕКТ.РАЛИЦА .НО ИНАЧЕ МНОГО ОТВОРЕНА.

маке

маке 04.11.2022 20:50

Алекса е тъпо парче, долен интригант....

Марш....

Марш.... 04.11.2022 20:53

Марш на гадния сърбин. Те ни мразят, ние ще го дундуркаме.....подъл, мазен гном...

Ц. Цветанов

Ц. Цветанов 05.11.2022 23:53

Най-добъри са Алекса и Филип - останалите мъже са или слаби или не интересни.

Да да дааааа

Да да дааааа 07.11.2022 15:37

Защитникът на жените много му се иска на финала да остане само с жените, да няма конкуренция. Тъпанарките около него развалиха целия сезон.Спретнаха жестока гавра с Фейгин и Жорко .Зорница тъпо парче ,дразни с словестните си диарии.