Жесток хейт отнесе Дичо заради Сашо Роман и Володя Стоянов (СНИМКИ/ВИДЕО)

Жесток хейт отнесе Дичо заради Сашо Роман и Володя Стоянов (СНИМКИ/ВИДЕО)

Феновете на шоуто "Като две капки вода" забелязаха нещо много пикантно при един от учатсниците. На не особено ласкави коментари стана мишена Дичо. А причината е потресаваща. 

Зрители на предаването за имитации са категорични, че Дичо се подиграва на изпълнителите, в чиято кожа трябва да влезе. Най-ясно това си пролича при образите на Сашо Роман и Володя Стоянов. Видимо Дичо се опитваше по пародиен начин да пресъздаде изпълнителите. Сашо Роман дори му донесе победа, макар в социалните мрежи да валят предимно негативни коментари.

Нещо друго обаче прави силно впечатление. Дали Дичо има някакъв здравословен проблем с очите или е вследствие на преиграване и омаловажаване на образите, които прави, но по супер нелеп начин му залепва дясното око. Това се видя ясно точно на имитацията на Сашо Роман и Володя Стоянов.

През цялото време певецът пя с полузалепнало око. Напълно възможно е това да е някакъв тик, или пък грешка на гримьорите, или пък по този начин Дичо се концентрира по-добре. Факт е обаче, че изглежда нелепо и именно това притворено око ядоса голямата звезда Сашо Роман, който смята, че са се подиграли с него в шоуто. народният изпълнител Володя Стоянов е на същото мнение и беснее срещу колегата си, който дръзна да го имитира./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

milena

milena 25.04.2019 9:10

Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!http://bit.ly/2kqNpXz