logo

Жената на Ваня Джаферович се уреди в "Капките"

Жената на Ваня Джаферович се уреди в "Капките"

Ваня Джаферович и съпругата му Жени не спират да се бутат за участие в различни формати. След като Ваня се включи като участник в "Като две капки вода" през 2017 година, сега съпругата му се намърда с тайна роля в шоуто. 

За никого не е тайна, че сексапилната Жени завърши курс за професионален гримьор. Близките й контакти с продуцентите на шоуто бързо я правят част от екипа, който се грижи за преобразяването на участниците.

Жени не тръби, че си е намерила работа в популярното шоу, всичко се случва тайно. Пази се от злобни коментари, че с мъжа си се бутат на навсякъде и вече са досадили на зрителите. Още повече пък, че ще я обвинят във връзкарство, тъй като е близка приятелка с част от клана Халваджиян. По тази линия и Джаферович стана част от сезон 5, макар участието му да бе пълен крах. 

Жени е бивш участник в "Сървайвър", след което намърда и съпруга си, който победи риалити формата. По-късно той се пробва и във "ВИП Брадър" и за финал в "Капките". Участвали са и в "Черешката на тортата", а Ваня се бе намърдал и с мала роля в миналия сезон на "Фермата". Семейството обича да бъде под светлините на прожекторите и се превърнаха в най-обсъжданите риалити звезди./show.blitz.bg

Коментирай

www.nvdishev@abv.bg

[email protected] 13.03.2019 15:43

Тази година гримйорите се справят перфектно. Много по добре от минали години. Ако се дължи на нея- БРАВО. -

Отвратен

Отвратен 15.03.2019 0:01

Бивша преймейтка и футболист. Ако това ни е хийлайфа то мерси много. Навират се навсякъде повръща ми се от тях вече

МРАЗЯ ВРЪЗКАРИ

МРАЗЯ ВРЪЗКАРИ 15.03.2019 0:59

Колко талантливи хора има, тази с какво е известна ... че е гримьорка ?!? Гримьорите ли са интелигенцията на България ???

Заешки водач

Заешки водач 15.03.2019 10:35

Да! Адски са нахални и двамата! Вече не мога да ги гледам!