logo

Жената на служебен министър - любимката на Силвена Роу СНИМКИ

Жената на служебен министър - любимката на Силвена Роу СНИМКИ

Новоизбраният министър на икономиката в служебното правителство Кирил Петков има не само западна биография, но и чужбинска съпруга.

Харвардският възпитаник е женен за канадката Линда Петкова, която в предишния сезон на кулинарното шоу „Мастършеф“ се превърна в любимката на най-суровия от гледна точка на храна член на журито Силвена Роу. С Кирил имат три деца, а тя е маниак на тема здравословно хранене.

Хорър в "Мастършеф", хвърчат очи и мозък СНИМКИ

Преди година Шеф Роу връчи своята златна престилка в шоуто именно на Линда, което я класира директно сред топ готвачите в предаването. Канадката с българска фамилия си я заслужи с нейната безглутенова торта „Гараш“, по която Силвена, като пръв защитник на храненето без пшеница, се впечатли максимално.

Телешки тестиси ужасиха участници в "Мастършеф" СНИМКИ

Тогава Линда разказа, че е започнала да се интересува от по-здравословните варианти на рецепти, когато разбрала, че и самата тя, и трите й дъщери имат нетолерантност към глутена. Затова превръща хобито си в бизнес – малка сладкарница в идеалния център на София, където всеки ден продава торти и други изкушения./show.blitz.bg

Коментирай