Жените в "Сървайвър" треперят от ужас заради ММА боеца Жоро

Жените в "Сървайвър" треперят от ужас заради ММА боеца Жоро

Страх тресе жените в "Сървайвър", а ужасът им се нарича Жоро Валентинов. ММА боецът плаши участничките както с външния си вид, така и с първичните си реакции.

"Всеки ден виждаме как този човек пали от нищото. Когато се изнерви, става като фурия. Лично мен ме е страх да съм около него“, каза екскурзоводката Геновева. Студентката Ермина също се притесни да не би Жоро да побеснее.

Пак измама! Ето как Джизъса лъже зрителите и с кого си прави тайни срещи в "Сървайвър" СНИМКИ

Актрисата Снежана наля още масло в огъня. „Мислех те за свестен, ама съм се объркала. Агресивен си, тук много хора ги е страх от теб и това е много тъжно. Аз съм успокоявала Божана, която си мисли, че в България може да я нападнеш. Момичето наистина го е страх да не му направиш нещо", изстреля тя на племенния съвет.

Преди дни шампионката по кану Станилия също намекна, че Жоро я е заплашил, но се поколеба дали го е направил сериозно или на шега.

Шампионката Станилия загуби контрол и побесня в "Сървайвър" СНИМКИ

"Вие полудяхте!", отсече изумен Валентинов в отговор на обвиненията. Той припомни, че преди да напусне племето си, кулинарката Божана е избухнала в сълзи и го е прегърна като пръв приятел, а каякарката Станилия неведнъж му е правила комплименти и се е опитала да го придърпа в своята коалиция.

"Никога не съм посягал на жена, мога да се закълна!“, допълни Жоро и, в типичния си стил, тръгна да се кръсти. Водещият Ваня Джаферович се намеси, за да охлади страстите и заяви, че в „Сървайвър“ важат строги правила и няма как да се стигне до физически конфликт./show.blitz.bg

Коментирай

Боби Бокса

Боби Бокса 11.04.2023 21:01

Жоро Свети Валентин Педе*раса е много смел, за това като го хванах пред ПРОЯ се напика в гащите . Много нищожен човек

Шибек

Шибек 11.04.2023 23:20

Тоя за никакъв хОй не става - нито на ринга, нито с жените, нито в състезанието. Ще свърши като жалка охрана в някоя долна дискотека. Рогоносец и комплексар.

Ами,

Ами, 12.04.2023 0:20

Парапитек,по външност и по държание.Лош кастинг,Блажко беше предостатъчен,те набутали и перачката му,и баджанака му и мазьото Светльо полубаджанак,че нали онождаше 1 г.братовчедка му Лиана. като заряза бременната си жена.

Тити без пипи

Тити без пипи 12.04.2023 0:21

Сещам се как предлагаше брак на Златка: Ще се омъжиш ли за мен, КАЗВАЙ!!!