Заляха сръбската звезда в "Игри на волята" с тотален хейт заради... СНИМКИ

Заляха сръбската звезда в "Игри на волята" с тотален хейт заради... СНИМКИ

Алекса е последният участник в "Игри на волята", който успя да си извоюва място на арената, след като в последната битка в племето на Резервите пребори Елина, която напусна риалити предаването без дори да се докосне до истинското състезание. 

За племето на Супергероите сръбската риалити звезда се оказа истински дар, тъй като сините определено имаха нужда от някаква мотивация, за да продължат играта след три тежки седмици на Реката. След вчерашната битка неговата половинка Елица веднага намери начин да му сподели какво точно се случва като разделение в племето на Непобедимите. И за да я защити, шампионът по борба не си спести нищо!

Мирела от "Игри на волята" се оплака от жесток проблем, лицето й... СНИМКИ 18+

Още на арената той обяви, че би се впуснал в битка винаги преди жените от неговото племе, докато мъжете от коалицията на Аспарух и Генчо стоят и се крият зад нежния пол. Самочувствието на сръбската риалити звезда обаче, моментално подразни немалка част от зрителите, ако съдим по коментарите в социалните мрежи.

Куков от "Игри на волята" крие тъмно минало, подозират, че е... СНИМКИ

"Тоя Алекса е пълен комплексар, има време ще си покаже рогата. И какво толкова го възхваляват не знам, въздух под налягане е", "Само срещу жени се бореше... сега ще те видим!", "Сърбинът много почна да си вярва", гласят само малка част от яростните възгласи във виртуалното пространство.

Недоброжелатели не спестиха коментар и за сълзите на Жени Джаферович, провокирани от любовта между Алекса и Елица. Една песен, изпята от сърбина, накара Жени да се сети за семейството, което я чака вкъщи. Тя определи шампиона по бокс като "великан" и допълни, че точно това е мъжка постъпка./show.blitz.bg

 

Коментирай

мун

мун 29.09.2022 15:12

КАКЪВ БОКС БЪЛНУВАТ ПИСАЧИТЕ

Запознат

Запознат 29.09.2022 17:18

Той печели играта

Лелка

Лелка 29.09.2022 20:27

Алекси се е взел много насериозно, но Гого нинджата ще го приземи, ще му дойде времето. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака - това са Алекси и Елица. Всеки по своему смешник.

Петра

Петра 29.09.2022 20:49

България никога няма да се промени докато тъпанарите,които никой не ги знае ,че са, живи дават оценка на хората,които са направили нещо за Родината си. И да попитам драскачите дали са били влюбени поне един път в този живот!??

Баи Ганю

Баи Ганю 29.09.2022 22:19

Борците са наи комплексните спортисти ,водяхме Пухчо че нестава и чеп за зеле от него,Алекса ще бие всеки по пътя си помнете ми думата освен Фифо и Гого няма конкуренция,за мен тои е победителя

Тони

Тони 30.09.2022 0:55

Гого е най добрия, той трябва да спечели

Софи

Софи 30.09.2022 4:49

Злобари! Момчето си е супер! Генчо ......селски бек!

Алито от София

Алито от София 30.09.2022 9:37

Не знам защо нашите момчета му пускат аванта да ги обвинява и критикува какво да правят у племето си заради това подло нагло джудже, да му теглят една майна и да не се меша у тяхната работа

Свети Марко Тотев

Свети Марко Тотев 30.09.2022 10:28

Сърбина е със самочувствието на краля на всички зулуси.

........па

........па 30.09.2022 10:43

Пехливанката Елица и сръбския и Алфонсо са сбъркали формата.Трябваше да отидат в "един за друг'',на зрителя не му се гледа индийската им сапунка.

абе,

абе, 30.09.2022 10:47

Когато се впусне в битка вместо жена от сините,тогава да се хвали. Видяхме му подлостта като предпочете битка с жена пред Гайтанов-е толкова му е ''смелостта''.Не ми изглежда толкова влюбен в боркинята,а тя си е загубила ума по него.

ха ха Хо

ха ха Хо 30.09.2022 13:12

Крадеца вика дръжте крадеца е работата на Алекса и Елица.Алекса прати в играта възможно най-слабия играч,направи така,че да се състезава срещу жена,осигури си предимство като си продаде влизането, обаче останалите нямат право на стратегии и трябва да играят мъжката Също като ''него''.

Гледах

Гледах 01.10.2022 0:15

Това дето видях е, че поставят на мъже женски задачи, а на жените мъжки ... Смехотворници сценаристи! ! Очаквам жените, където са сами и висят неподвижно , срещу огромните си килограми... Бива да сте жали и бездарни, но това е прекалено!!! И никакъв интелект!!! Пъзелите ли .. хахахахх

Искрено

Искрено 01.10.2022 0:36

Е време е българинът да разбере на какво се казва МЪЖ, нашите мъже цял живот се държат за полите на МАМЕНКИ.

абе,

абе, 01.10.2022 18:21

"мъж''но се хванал с кака си Елица да го доведе до ''Игрите'' и я пуснал като таран пред него да му пробива път с рев и сополи да го натрапва при червените.Ако беше мъж щеше сам да се яви без протекции от нейна страна.А най-добре да беше отишъл с сръбското риалите ''Задруга''.