Закани и недоволство след края на „София ден и нощ”!

Закани и недоволство след края на „София ден и нощ”!

Хитовата продукция „София ден и нощ”, която се оказа, че следят мнозина, приключи след 4-годишно излъчване в късните часове по Нова телевизия. След финалния епизод на сериала пък, в мрежата избухна истинско недоволство от страна на феновете му. Не липсваха дори закани към продуцентите!

Въпреки че стартира с не особено големи очаквания за бъдещето, „София ден и нощ” постепенно се наложи и дори формира неочаквано голям зрителски интерес. Така беше в началото. Впоследствие се заговори за спад на рейтинга, но въпреки това сериалът продължи. Досега!

Звезда от "София ден и нощ" нагорещи мрежата! (СНИМКИ)

Финалният епизод на продукцията обаче, отчита много висок зрителски интерес, което поражда и логичното питане – а дали продуцентите няма да решат да изненадат с продължение в скоро време?!

„Как е възможно това? Това е най-тъпото нещо, което стана. Филмът има пълна гледаемост, но те го даваха късно, затова не всички можеха да го гледат! Пуснете го отново, ненормални ли сте???”, гласи един от десетките гневни коментари след епизода в социалните мрежи.

Кристиян Кирилов с първо интервю след спирането на сериала!

„Не е честно да го спират! Любим сериал е! Направете продължение деее!”, се казва пък в друг. Не липсваха и закани към продуцентите на сериала, които според феновете трябва да го стартират отново заради интереса към него! Те дори припомнят думите на продуцента на сериала Краси Ванков, които той казва преди време, когато "София ден и нощ" бе в златния си период:

"Битува мнение, че младежката аудитория вече не гледа телевизия и че са много запалени в интернет, а всъщност „София – Ден и Нощ” доказва, че това не е точно така. Ние сме фаворит сред младежката аудитория като продукт, който гледат постоянно и на телевизионния екран, и в интернет", каза Ванков тогава. Но поне засега не дава индикация, че има намерение да продължи сериала. Но, както се казва – ще поживеем, ще видим.

Припомняме, че „София - ден и нощ” е първият риалити сериал за живота в големия град, излъчен у нас в ефира на Нова телевизия. Той е по лиценз на германската поредица на RTL2 „Berlin-tag und nacht”. Първият му епизод бе на 29 септември 2015 от 22:00 часа. В България продуцент на „София - ден и нощ” е „Hidalgo Productions”. Сериалът в България приключи на 8 март тази година с излъчени 574 епизода. А оригиналната му версия в Германия продължава и до днес с над 1900 излъчени епизода./show.blitz.bg