logo

Йоркширски териер с тениска и звездно присъствие изненадаха феновете на „Гласът на България“ (СНИМКИ)

Йоркширски териер с тениска и звездно присъствие изненадаха феновете на „Гласът на България“ (СНИМКИ)

Първата по рода си среща събра почитатели на шоуто от цяла България седмица преди старта на най-гледаното музикално шоу у нас. Симпатичен йоркширски териер на име Кармен с брандирана тениска с логото на "Гласът на България" обаче, успя за нула време да прикове вниманието малко преди да дойдат звездните треньори на формата.

Симпатичното кученце, което дори влезе в ролята на ко-водещ на сцената, се оказа сестра на домашния любимец на певицата Михаела Филева, която е един от треньорите в тазгодишния сезон. 

Специална изненада за Михаела бе и присъствието на една от участничките в „България търси талант“ Жаклин Таракчи, която преди 3 години Филева изпрати на финалната права във формата като натисна златен бутон на нейното изпълнение.

По време на първата фенска среща на живо звездите на „Гласът на България" бяха щедри и откъм настроение, и откъм раздаване на автографи, не пропуснаха и да се снимат с най-напористите си почитатели. Включиха се не само треньорите, но и новата водеща и V-Reporter Елина Марковска, както и някои от най-успешните участници и победители от предишни сезони на шоуто. Елина дори демонстрира едно от предизвикателствата, което ще бъде част от ексклузивното дигитално съдържание в рубриката „Гласът зад кадър“.

Стотици почитатели на най-гледаното музикално риалити у нас „Гласът на България” търпеливо изчакаха реда си, за да получат автограф и снимка с любимите си звезди, както и да се снимат на емблематичния червен стол, превърнал се в запазена марка на шоуто, който бе на тяхно разположение и през целия ден, предвиден за събитието.

„Много се радвам, че толкова хора се събраха, за да се запознаем и да се снимат с нас. Винаги е хубаво човек да обръща внимание на почитателите, които го следват и го харесват, защото това за тях е много важно", сподели Влади Ампов – Графа по време на срещата. Колежката му Михаела Филева също нямаше свободна минутка, обградена от фенове и молби за автографи.

Впечатление направиха и някои от феновете, които не само бяха дошли да се запознаят със звездите от „Гласът на България", но бяха положили специални усилия, за да впечатлят любимците си, носейки собственоръчно направени плакати, както и тениски с лика на треньорите от шоуто.

Почитателите на Камелия пък я зарадваха с огромни букети, а младият талант Рафаел Пашамов получи уникална подкрепа от своята фен-група - младежи, които го следват навсякъде из България, където има участия.

Събитието събра за първи път на една сцена и някои от знаковите таланти, които публиката познава от предишни сезони на предаването. Те изпълниха свои авторски парчета и превърнаха събитието в истински празник на качествената музика на българската сцена.

В продължение на два часа феновете танцуваха и пяха заедно с победителя в миналогодишния сезон на шоуто - Ния Петрова, финалиста с незабравим тембър Виктория Динкова, вокала на група „Фънки Мирикъл“ Симеон Желязков, както и талантливите Деница Караславова и Рафаел Пашамов, които вече са част от лейбъла „Монте Мюзик“. Почитателите на шоуто пяха с пълно гърло песните на младите таланти, които усетиха любовта и признанието на публиката. „Гласът на България” започва на 24 февруари, от 20.00 часа, по bTV./show.blitz.bg

Коментирай