logo

Ясни са още две звезди за „Капките”! Шоуто ще е пълно!

Ясни са още две звезди за „Капките”! Шоуто ще е пълно!

Колкото повече наближава старта на „Като две капки вода”, толкова повече звездни участници от новия сезон стават факт. Поредните колоритни попълнения са Милко Калайджиев и Стефан Илчев.

Вече ви информирахме кои звезди влизат в „Като две капки вода” и ще гарантират шоуто от 25 февруари нататък в ефира на Нова телевизия.

„Да поддържаш едно шоу за седма поредна година и то да става по-добро е рядко явление. От години не сме събирали такъв отбор – участници със свой стил, които са истински състезатели”, споделя главният сценарист на шоуто Влади Априлов. Той допълни и още нещо много интересно – че освен, че мъжете са се сбогували със своите бради, Милко Калайджиев е оставил „мустака на републиката”, за да влезе в автентичните образи.

„През последните години Милко се свързва с хитове от поп-фолка, но в музикалната му история има както сръбски парчета, така и италиански канцонети. Смятаме, че той ще може да изпее всичко”.

Фънки разкри как се печели "Като две капки вода"!

По традиция продукцията кани и и един млад изпълнител, който да изненада както публиката, така и себе си – Стефан Илчев, който стана популярен с автентичните вокални имитации на Лили Иванова и дуети с български звезди, ще опита своя талант в 13 преобразявания в шоуто./show.blitz.bg

 

Коментирай

Гаро Арменеца

Гаро Арменеца 19.02.2019 18:16

От това шоу по тъпо в ефира няма!Не мисля че има средно интелигентен човек който да го гледа.

Димитър Ганев

Димитър Ганев 20.02.2019 9:37

Айде единия го знаем, ма втория що ми прилича на Левичарче (в оня смисъл) Та вечер от 8.00 да седна да гледам псевдо- VIP парчета ,мангасари ,джендарюги и тем подобни сволоч!!!.. Начи требва да съм мнооооУ пиян Хахахаха..... Много здраве на братя Мангасарян....

Дядото

Дядото 20.02.2019 9:41

Скоро и те на медийното гробище, при Господари на кефира:)))

Бабата

Бабата 17.03.2019 15:06

Злобни те махленски клюкарки