Яко "захапаха" Веселина от "Игри на волята", а тя...  СНИМКА

Яко "захапаха" Веселина от "Игри на волята", а тя... СНИМКА

Веселина Ефремова от "Игри на волята" вече понася зверски критики, въпреки че са минали броени дни от старта на екстремното риалити шоу в ефира на Нова тв.

Най-възрастната участничка в този сезон, която не е спортна, а арт натура, успя за нула време да си навлече серия от възмутителни коментари с поведението си. Някои от участниците вече открито й се изнервят, което пък автоматично я превръща в лесна мишена за номинации.

Ето я новата Мани в "Игри на волята 4", но много по-секси СНИМКИ 18+ 

В последните епизоди Веселина изпъкна с доста култови коментари, които не останаха незабелязани в социалните мрежи. "Чувствам се като умиращия лебед", отсече Веселина и моментално предизвика вниманието в мрежата. "Това Мани в костюм ли е?", "Много претенции и постоянни оплаквания, не знам какво друго да кажа за Веселина",  "След като нищо не ú изнася, не знам защо изобщо се е записала в такъв формат", гласят малка част от коментарите в Инстаграм по неин адрес.

Художничката от София обаче, поне засега не дава вид да се впечатлява от коментари по свой адрес. Дори се е амбицирала да дразни още повече съотборниците, които я критикуват. "Изглеждайте като мен, дръжте се като мен. Чувствам се като 19-годишна", отсича блондинката във визитката си за шоуто./show.blitz.bg

Коментирай

Кой

Кой 10.09.2022 16:54

Кой ще иска да изглежда и да се чувства като нея?!? С пришита втора КРИВА ПОТКА на гнусната физиономия!! Цялата в бръчки и като мумия, вечно мрънкаща, незадоволена и крайно неспособна, но с безкрайни претенции !

haha

haha 11.09.2022 7:29

Male male

Бай Ху

Бай Ху 11.09.2022 9:34

Туй не мяза на човек бе.