Владо Карамазов разкри подробности за новия сезон на "Сървайвър", който стартира на...

Владо Карамазов разкри подробности за новия сезон на "Сървайвър", който стартира на...

Владо Карамазов отново провокира вниманието върху себе си с интригуващ разказ за лятото на 2021 г., което прекара във Филипините, където се снима новия сезон на "Сървайвър". 

Култовият актьор и водещ, който тези дни грабна награда и за фотографската си страст, разкри много любопитни неща 

"Спечелих отново награда, голяма и много специална. Лятото на 2021 беше едно от най-хубавите за мен. Беше такова, защото за първи път се смесиха в абсолютна симбиоза моята професия и фотографията. Бях във Филипините и отново, след много време,  бях водещ на най-голямото и мащабно риалити в света - Сървайвър.

Но този път с мен беше и фотографа Карамазов с цялата си техника. Половината ден бях водещ, другата половина фотограф. Изключително интересен сезон на Сървайвър с невероятни личности като участници (много скоро ще станете свидетели на това)  и изключително интересен живот на местните хора, странен и далечен. Всеки ден сетивата ми попиваха много гледки, моменти, преживявания.. Трупах снимки и запечатвах живота на местните, които без проблеми ме допускаха в него", пише Карамазов. 

Конкурсът, който е спечелил, му носи статуетка и парична награда. "Сървайвър много скоро ще започне по бТВ и ще се насладите на този рай, в който живяхме", загатна още водещият на най-чаканото риалити у нас./show.blitz.bg 

 

Коментирай