Вижте първата целувка на Моника и Петър във „Фермата“ СНИМКИ

Вижте първата целувка на Моника и Петър във „Фермата“ СНИМКИ

Актьорът Петър тотално изгуби контрол във „Фермата“, награби красивата Моника и страстно я целуна. След неговата „атака“ участничката се прибра в стаята си и захлупи лице в ръцете си, очевидно притеснена.

„Не бях готова за целувката. Ама той Петър ги прави едни такива шокиращи... После мигам на парцали известно време“, призна по-късно тя пред приятелките си в стопанството.

Моника, която е софтуерен инженер и Петър флиртуват от седмици, но актьорът чак сега премина към действие. Преди да целуне любимата си в риалитито, той й изрецитира стихотворение на Дамян Дамянов.

Въпреки прочувствените му изпълнения, Моника се опитва да държи фронта и да не се сближава твърде бързо с него. „Не искам да бъда в мъжка сянка, независимо колко силно харесвам Петър. Искам да се видя в различна обстановка, без да имам мъжка подкрепа до себе си. Искам да опозная себе си без партньор, да разбера коя съм и какво мога да постигна“, заяви тя./show.blitz.bg

Коментирай

бича

бича 20.09.2023 13:29

Хах тигрици искала си да опиташ сама без мъжка подкрепа ми че той иска само да те люби аз пък искам само да те ебн една нощ и стига толкова

вьь

вьь 21.09.2023 7:59

Двамата лиглювци са много досадни. Там са, за да работят като роби на Опосумите и да им вадят пари за още поршета. Крепостните селяни на помешчиците Иванушка и Андрюша много си позволяват.