Вижте колко кубика силикон има във „Фермата“!

Вижте колко кубика силикон има във „Фермата“!

Преброяване на силиконовите гърди започна във „Фермата“. Кои участнички в риалитито разхождат импланти и кои се гордеят с естествените си дадености, провери отраканата ямболийка Мария, която върти заведение извън шоуто.

„Поли, ти с колко кубика си?“, провикна се блондинката към народната певица, която не крие интервенциите си, но и не парадира с тях. „Май съм с 375“, отговори гласовитата Хубавенска. Останалите жени в стопанството одобрително коментираха майсторската изработка на придобивките й, които се очертават в сутиена й.

Първи секс във "Фермата"? СНИМКИ

Даяна Ханджиева обезкосми мъжете във „Фермата“ СНИМКИ

Междувременно художничката Антония призна, че също иска да си монтира изкуствени гърди и че си е правила консултация при хирург за размера им. Лекарят предложил да й сложи 400 кубика силикон, но количеството й се сторило крайно недостатъчно. „Искам големи цици!“, отсече категорично тя.

Мария, която за разлика от Поли и Антония има две деца и е кърмила, също изяви желание за ъпгрейд. „Много искам нови гърди, че след тези раждания... Заради мен ще си ги сложа, но и мъжът ми и ще намазва“, размечта се тя./show.blitz.bg