Виолета побесня в „Игри на волята“! Така насмете дъщеря си, че и зрителите станаха гузни

Виолета побесня в „Игри на волята“! Така насмете дъщеря си, че и зрителите станаха гузни

Четири дни преди финала в „Игри на волята“ драмите стават неописуеми и държат зрителите в напрежение и неизвестност какво ще се случи до петък.

Този път вниманието към себе си привлякоха Виолета и дъщеря й Денислава, която не бе на себе си от яд след отпадането на Михаил от шоуто.

Беше ми опора, като малкото братче. С него бях не само в играта, беше ми на присърце, защото все пак не забравям откъде съм тръгнала. Реално тръгнахме аз, Мишо и още шест човека от ада. Буквално излезнахме от ада, призна Дени по Нова Тв.

Тя обаче най-много не можеше да се примири, нито да прости предателството на Красимир Дунев.

Ходи по всички стаи да номинират и ги котка да гони Мастагарков, а днес ми обяснява, че Мастагарков му е бил близък. За 15-и път се чувствам като пълен балък. Два пъти гласувах за Краси и сега се чувствам гузна и ходя да се обяснявам като ученичка, изля гнева си Дени.

От своя страна майка й се опита да я успокои с точни думи, които обаче така и не дадоха нужния ефект.

Ще я научиш тази игра, не можеш да имаш доверие на абсолютно никой, няма такива филми приятели. Лицемерщината е на пиедестала, каза Виолета.

Денислава обаче не само не се кротна, но продължи да говори по адрес на Дунев.

Сега осъзнавам, че просто и моята глава можеше да бъде отрязана, осъзнавам, че можеше да говори същите неща за мен. Когато видиш човек да постъпва по един начин с някого, това означава, че може да постъпва с всеки по същия начин. Явно трябва да си науча урока, да не бъда толкова наивна. Гузна съм, гадно ми е, призна Дени.

Последва светкавична реплика на Виолета: „Щом ти е гадно, чукни се по главата. Не слушаш грам, като ти се говори. Никой не му е жал за тебе и никой не му пука за тебе. Ще ти отрежат главата като на пиле и ще се кефят, а тебе ти е жал.

Вили призна още кое й дава кураж да стои в шоуто.

Нейната единствена цел била да паднат две мъжки глави, тези на Мартин и Дунев, и след като двамата си отидат, тогава щяла да си отиде и тя.

Коментирай

Божееее

Божееее 28.11.2023 23:17

Тая сиганка за каква се мисли? Оплетоха сексуално сума ти мъже, но утре си заминава. Двете уроспии са отвратителни

Естет

Естет 29.11.2023 0:34

Аз съм на 35 г. и желая връзка със зряла дама над 40-45 г. Viko Wolbers - F.B.