Вики от "Един за друг" се оказа сестра на голяма фолк звезда СНИМКИ

Вики от "Един за друг" се оказа сестра на голяма фолк звезда СНИМКИ

Вики Димова от "Един за друг" се оказа доста близка с една от най-оборотните фолк звезди у нас. Секси мацката от "Вилата на любовта" е сестра на една от топ звездите във фолка, но упорито крият този факт. 

Най-красивата жена от "Един за друг" не иска да живее в сянката на сестра си и затова не парадира с роднинството си с нея. 

Оказва се, че Вики е сестра на поп-фолк звездата Десита. Любопитен факт е, че Вики и половинката ѝ Георги са участвали в "Семейни войни", където са били в компанията на Десита и колегата й Адам.

 

"Това обяснява самочувствието на Вики, както и нейното присъствие в социалните мрежи, рекламите и Instagram последователите", пишат в нета потребители, които са научили, че инфлуенсърката и фолк дивата са сестри.

Виктория (23 г.) и Георги (24 г.) са от Бургас. Въпреки крехката си възраст, младите влюбени са заедно от близо 8 години. Мотивиран от силните си чувства, Георги успява да свали близо 30 килограма. Именно тогава неговата половинка разбира, че характерът е по-важен от външния вид. Той е по-романтичен, а тя трудно изразява емоциите си.

Двойката живее в столицата, където учат и се развиват професионално. Докато Вики твори впечатляващи десерти и торти, нейният партньор работи като юрист в агенция за недвижими имоти. Мечтаят за голяма къща и деца, а това лято по време на романтична почивка се сгодяват. /show.blitz.bg

 

Коментирай

капамъ гюрлеси

капамъ гюрлеси 24.03.2023 14:13

кво?!

Хапен зи Мухен

Хапен зи Мухен 24.03.2023 14:50

Тази звезда само пред блока!

ха ха Хо

ха ха Хо 24.03.2023 15:00

Защо скрихте коментарите за това при кого си сменят физиономиите Блажко,перачката му на гащи у "Сървайвър от Алиекспрес''и другата чалгарка с грозния силикон който размята у'' Ергенът''.

разбирам я

разбирам я 24.03.2023 16:12

ами нормално да крие , и мен би ме било срам от такива хора в родата

007

007 24.03.2023 20:27

Симпатична двойка.Но чак най- хубавата не е в предаването- всеки има различно разбиране за красота.На снимките не е като на живо,има доста квадратно лице.