Видя се дупето на Неделя Щонова в "Денсинг старс" СНИМКИ 18+

Видя се дупето на Неделя Щонова в "Денсинг старс" СНИМКИ 18+

Безспорно д-р Неделя Щонова и Атанас Месечков са двойката в "Денсинг старс", която показва най-ълен синхрон не само в танците, но и в отношенията помежду си. За разлика от останалите, те успяха да си станат приятели и тази химия се усеща и на сцената. 

На последния  лайф те събраха очите на жури и зрители със сложни поддръжки в танците, но Неделя прикова погледите и с голото си дупе. 

Известната докторка се появи в доста оскъден сценичен тоалет и показа как трябва да изглежда една жена на 50 години. Тя определено слага в малкия си джоб по-младите участнички, което предизвиква завист сред тях. 

"Тази жена убива с тяло. Браво за волята и желанието, независимо от годините да бъдеш перфектна", "Д-р Щонова отново се показа в отлична светлина. Както винаги Наско е отличен хореограф. При тези поддръжки винаги може да се случат грешки", гласят част от коментарите в социалните мрежи.

Журито го поряза, защото имаха грешки в поддръжките, но пък не можем да отречем, че са им едни от най-трудните и всеки път си поставят големи цели. /show.blitz.bg