Венета от "Ергенът" се съблече на Бали, но я попиляха заради "цирей на гъ*а" СНИМКИ 18+

Венета от "Ергенът" се съблече на Бали, но я попиляха заради "цирей на гъ*а" СНИМКИ 18+

Сексапилът на Венета от "Ергенът" се оказа недостатъчен за последователите й в мрежата, които вместо да коментират разпалено поредната порция разголени снимки, се фиксираха в нещо неприятно, което тя е пропуснала да прикрие на дупето си.

Докато си лежала на хамака на Бали, блондинката се оказала с... "цирей на гъ*а", както става ясно от фотосите в профила й и от коментарите на последователите й, който бързо бързо превърнаха дупничанката в обект на подигравки. В коментарите си те дори я съветват да скрие "пъпката си", защото било грозно.

Венета от "Ергенът" си докара страшна беля от немърливост СНИМКИ

Както може да си представите - това докара Венета до лудост. Тя побесня и обясни, че няма никаква пъпка на задните си части, нито пък цирей, а това, което се вижда на снимката било от хамака. "Това ми се получи от хамака. Не ме гледайте, има достатъчно Instagram модели с перфектни снимки", пише блондинката.

Венета стана популярна покрай участието си в първия сезон на любовното риалити шоу "Ергенът", където също заложи на доста провокативно поведение, което също й навлече не особено приятни реакции в мрежата./show.blitz.bg

Иначе риалити звездата изпрати доста успешна 2022 г. Сбъдна мечтата си да е известна и да има много последователи, сложи си силикон, а сега е на екзотична почивка на Бали. Не е ясно с кого е мацката, но е повече от сигурно, че е с някое гадже./show.blitz.bg