Вече има спечелил близо 100 000 от "Скрита самоличност": Геро и Джуди Халваджиян разкриха, че...

Вече има спечелил близо 100 000 от "Скрита самоличност": Геро и Джуди Халваджиян разкриха, че...

Новото шоу на Нова телевизия "Скрита самоличност", което скоро обещава да завладее родния тв ефир, се оказва много по-интересно, отколкото мнозина очакват да бъде. Водещият Геро и продуцентът Джуди Халваджиян разкриха любопитни подробности, които няма начин да не ви заинтригуват.

"Максимумът, който може да бъде спечелен, е 100 000 лева. А още в първите епизови на "Скрита самоличност" имаме участник, който стигна до 96 000 лева", това сподели в аванс преди големия старт водещият Геро. Но все пак добави, за да се знае:

"Гледам да не знам много, за да ми бъде интересно и на мен. Трябва да си много наблюдателен, има и жокери. Зрителите гледат от екрана, по-ясно им е, а за участника е много по-трудно и виждането, и преценката", сподели той в "На Кафе" пред Гала. И повдигна още мъничко завесата: 

"Има улики, с които се помага на участника, защото не е толкова лесно, колкото си мислим. Това е една глътка въздух, с която да проверим сетивата си".

"Тази игра е доста различна от всички други. Има игри, в които трябват много знания. Има игри само с късмет.

В тази игра е много интересно това, че играчът трябва да се много интуитивен, наблюдателен, да гледа всеки един детайл", сподели и продуцентът Джуди Халваджиян, който също е тествал наблюдателността си, наравно с участниците.

"В първите игри аз не знаех кои са участниците. Заставахме в една стая с брат ми и играехме наравно с участника. Беше много интересно", сподели той. И добави още:

"Досега сме имали повече мъже участници. Само една жена за последните пет епизода, които сме заснели. Направи ми впечатление, че на нея й беше много трудно, въпреки че жените имат по-развито шесто чувство. 

По-нататък ще вкараме и популярни хора с хобитата им", разкри още любопитна подробност за шоуто той./show.blitz.bg

Коментирай