logo

Васко Василев в „Гласът на България“!

Васко Василев в „Гласът на България“!

Васко Василев влезе в "Гласът на България"! Не, това не е шега! Виртуозният цигулар спря дъха на участничка с появата си, като същевременно я надъха да направи нещо невероятно на сцената.

Виртуозният цигулар Васко Василев се появи изненадващо в хитовото музикално шоу, за да подкрепи колежката си Бояна Желязкова. Най-младият концер майстор в историята на „Ковънт гардън“ записа специално видео обръщение, което водещите Павел и Венци Венц пуснаха на Бояна, която съчета свирене на цигулка с пеене.

„Разбрах, че в „Гласът на България" за пръв път са взели цигуларка. Бояна, аз винаги съм казвал, че не мога да пея. Страхотен късмет е, че ти можеш. Пожелавам ти да попаднеш в отбора на Лечев, защото той знае и за глас, и за цигулка. Успех!“, пожела Василев и просълзи от вълнение Бояна. Момичето изпадна в истинска еуфория от видео изненадата си, но за съжаление, въпреки огромното си желание, не успя да впечатли нито един от треньорите. 

Двойничка на Джеси Джей в "Гласът на България"!

Желязкова атакува кастингите на тъмно със 100-годишна цигулка, която счита за най-добра приятелка. „Казва се Констанца и се намерихме преди 22 години. Не я харесах веднага, защото исках пиано, а не цигулка. Нашето беше любов от втори поглед.“, сподели пред Павел и Венци Венц  Бояна. Под акомпанимента на своята Констанца тя изпълни лирично парче и въпреки че не успя да трогне нито един от четиримата треньори, гласовитата музикантка призна, че само заради това вълнение и стъпването на тази сцена, си е заслужавало участието й./show.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 12.03.2019 16:37

отърви се от стърчащия корем ,виж колко е лесно ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2oVFkiq