Ваня от "Фермата" готви голяма изненада СНИМКИ

Ваня от "Фермата" готви голяма изненада СНИМКИ

Ентусиазмът на Ваня Павлова след края на "Фермата" 7 е просто нестихващ, а поредното потвърждение за това е намерението й да стартира своеобразно турне из страната.

Блондинката, която неслучайно мнозина наричаха Терминатора на Арената, е решила да събере феновете си от големите градове в страната на едно място. Една от най-коментираните участнички в предаването потегля на своеобразно турне, като първите спирки от него са Пловдив и София.

Ваня от "Фермата": Преживях абсолютен катарзис, чувствах се като инструмент на Бог!

Любов и светлина Ваня ще раздаде първо на доброжелателите си в Града под тепетата, а срещата им е насрочена за 16 януари и ще се проведе от 15 ч.

"Ще отговарям на въпроси за "Фермата", личния ми живот и обученията, които правя", анонсира мотиваторката, която по време на срещите ще продава и дневника си "Моето по-добро аз" с автограф и лично послание.

Събитието ще се повтори и няколко дни по-късно – на 23 януари, само че този път в столицата. Началото на срещата е отново от 15 ч., а една от най-популярните участнички в последния сезон на "Фермата" ще е готова да позира за безброй селфита с почитателите си.

След обявяването на двете срещи последователите на Ваня Павлова в социалните мрежи вече я канят на сходни събития и в други градове като Варна, Бургас, Враца и Шумен./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 07.01.2022 11:16

Ас очаквам за изненада да си покаже пудгада.

777

777 08.01.2022 18:51

Престанете да ни занимавате с тези евроантлантически бацили от тази ГНУСНА и Позорна фермичка.....