Валерия от "Ергенът" била интимна и с Папи Ханс

Валерия от "Ергенът" била интимна и с Папи Ханс

22-годишната Валерия Дакова е имала с поп певеца Папи Ханс „повече от интимност“, както сама се изразява скандална участничка от „Ергенът“.

Моделката е успяла да завърти главата на Константин Трендафилов преди 2 години по време на снимките към клипа на парчето „Добро дете“. Според източници  Папи буквално бил прелъстен от изкусителката и в крайна сметка кръшнал на сериозната си приятелка Сара Драгулева.

„Още по време на снимките Папи плакнеше окото по Валерия. Тя си е обиграна прелъстителка и знае как да му завърти главата“, разкриват запознати с аферата. След заснемането на клипа двамата имали още една-две срещи, но в крайна сметка Вал му била дузпата и певецът се върнал при Сара с подвита опашка.

Твърди се, че Валерия е първата мома, правила секс в „Ергенът“. По време на срещата си с Алек Младенов, която бе излъчена тази седмица, двамата са изконсумирали отношенията си в морето, пише Intrigi.bg.

В предаването Дакова не призна категорично имало ли е „проникване“, но след като е напуснала имението, се е похвалила на своя дружка как с Алек са го направили във водата./show.blitz.bg