В "Един за друг" стана страшно, тази двойка изхвърча след... СНИМКА

В "Един за друг" стана страшно, тази двойка изхвърча след... СНИМКА

Същинското състезание в "Един за друг" е вече във вихъра си с отпадането на първата двойка от формата. От продукцията им бяха подготвили доста коварна игра, с която развалиха не само доброто им настроение, но и взаимоотношенията между двойките и вече се създадоха лагери. 

В капан падна една от любимите двойки на зрителите, която се сбогува с участниците и с много пролети сълзи си си тръгнаха от "вилата на любовта". А водещата Мария Игнатова не скри огромното си разочарование, тъй като е била убедена, че ще ги види на финал. 

Младата двойка Кристина и Емилиян от Добрич са първите елиминирани участници в сезон 5 на “Един за друг”. За тях гласуваха най-близките им хора във Вилата на любовта, но Венци и Михаела от Перник получиха по-висок вот на доверие и шансът да продължат своето любовно приключение.

В тандемната игра ключов беше стратегическият подход на двойките. Те трябваше да си прехвърлят топката след правилно отговорен въпрос, а под прицела им най-често бяха позитивните Кики и Емо и темпераментите Ивана и Ивайло. Двойката с най-голяма възрастова разлика в “Един за друг” обаче се справи изненадващо добре и успя да се спаси. Липсата на спокойствие и концентрация изневери на Кики и Емо, които останаха последни и попаднаха на елиминация заедно с Венци и Михаела./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай