Учителка шокира зрителите на "Стани богат", Билалов се видя в чудо СНИМКА

Учителка шокира зрителите на "Стани богат", Билалов се видя в чудо СНИМКА

Всякакви любопитни участници сядат на стола на богатството пред Михаил Билалов в "Стани богат". Този път вниманието успя да прикове мигновено учителката по английски език Славомира Иванова, която развива свой онлайн бизнес.

Участничката, която видимо много се забавляваше през цялото време, редом с притеснението от участието си, призна, че много се е притеснявала преди да дойде от това - дали ще се изложи като си тръгне без спечелени никакви пари, макар да заяви, че не е дошла заради тях, а заради тръпката.

Билалов си глътна граматиката! Людмила от "Ергенът" се появи в "Стани богат" и... СНИМКА

"Как ще си тръгнеш без нищо, дошла от Шумен чак", успокои я Билалов, а усмихнатата дама веднага побърза да се застрахова и заключи следващата сума от 1000 лв. С помощта на жокерите тя стигна да заветната сума от 1500 лв., а коментара, който направи за играта си, бе, че вкъщи е стигала доста по-нагоре.

След участието на Славомира зрителите на шоуто за пореден път разкритикуваха подбора на участници, заявявайки в социалните мрежи, че на стола на богатството вече все по-рядко сядат участници, които притежават знания и разсъждения.

Популярен образ от "Капките" грабна завидна сума, след страхотна игра в "Стани богат" СНИМКИ

"Не знам, кой и как подбира участниците, но е крайно време да го смените! Явно мислите, че по този начин печелите внимание на аудиторията, но е точно обратното. Откакто предаването е започнало гледаме участници, на които пасати и мусони им се разминават между ушите. 40 минути тъпотия, след тъпотия. Стига вече! Тези взимат мястото, на някой, който наистина може да покаже ум и знания, но нали на вас, в джоба, от реклами ви влизат милиони, а участниците си тръгват с по 2000-5000 лева!", гласи един от коментарите.

"Милата учителка, само смях, като, че е в детската градина. Много лоша игра", се казва в друг. "Хората са различни, не всеки знае всичко от различни области, нооо понякога наистина има леко комични ситуации". "Да я бяха питали коя дата сме днес, щеше да ползва жокер. Загубих мозъчни клетки, докато я гледам"./show.blitz.bg

Коментирай

Да бе да

Да бе да 19.11.2022 6:51

Какъвто водещият такова е и предаването,а малоумници дал Господ...да не би господина да не се е излагал,та той много пъти изигра ролята на Пурко от филма ''Господин за един ден'' какво толкова.....????

Изключително

Изключително 20.11.2022 0:59

Елементарна и посредствена жена...! Отврат !!!

кети

кети 20.11.2022 1:33

ужас..и тази е учителка, не знае елементарни неща

kravar

kravar 20.11.2022 9:19

OSVEN 4E BILALA PODSKAZVA NA IGRA4ITE POSTOQNNO SI PODBIRAT OT PROST PO PROST U4ASTNIK I SI MISLQT 4E SA INTERESNI xaaxxa

Директор

Директор 21.11.2022 3:35

Пре зкур тапляс!

Директор

Директор 21.11.2022 3:36

Пре зкур тапляс!

sandy048@abv.bg

[email protected] 02.12.2022 11:16

Големи " разбирачи " !! Билалов е много добър водещ ! Що и вие не се пробвате ?? Хора всякакви--Такива са се записали , такива и участват !!