Участник от "Гласът на България" премълчава голяма тайна! Знаят ли журито за това?!

Участник от "Гласът на България" премълчава голяма тайна! Знаят ли журито за това?!

53-годишният Константин Кацаров отвя всички в Гласът на България по БТВ. Заявка му в началото беше скромна. Толкова скромна, че чак съмнителна.

„Бил съм охранител, никога не съм се занимавал с музика. Започнах случайно“, заяви той.

„Участието ми тук е плод на 100 процентова случайност. Брат ми ме нави. Първо му казах, че съм против. Беше ме срам. Ще ме направиш за смях пред цяла България да ми се смее. Брат ми ме нави да участвам. Аз съм взел дал на преклонна възраст“, заяви в началото Константин по БТВ.

„Странно ми е да изляза и тези, пред които пея да са с гръб към мен“, каза той.

Оказа се обаче, че той спестява много важна част от миналото. Самата му визия обаче вдъхваше респект.

Огромният мъж с татуировка „Ренегат“ на ръката и обръсната глава направи огромно впечатление при влизането му. Той призна, че да запише песен е негова най-голяма мечта, която е сбъднал.

Именно „Ренегат“ е неговата рок група. На сцената се случи нещо феноменално още в началото на изпълнението. Той пя „Черната овца“ на Ахат. Мастър Иван Лечев веднага обърна стола. Последва го и Дара и Миро и Мария Илиева. „Откога те чакам“, каза Иван Лечев. „Първият човек без коса до кръста, който чака мастър Лечев. Ти си просто страхотен“, заяви Дара.

"Моят монопол върху участието ми държи брат ми. Той ми каза, че трябва да избера една от дамите. Това ще ми донесе семейни проблеми. Изпитвам страхопочитание към таланта ви.

Има конкретен отбор, към който да дам. Това не е сто метра гладко бягане, а трябва и да помогна. В крайна сметка Константин избра Иван Лечев. „Той е вулканична личност и пее като змей. От тук по пътя на победителите“, каза Лечев. "Измъкна ни го под носа", ядоса се Мария Илиева. Брат му беше казал да избере мен.

Участието му от 2016г. 

По-големи семейни проблеми щеше да има, ако беше избрал теб, пошегува се доста крайно Дара към Мария Илиева.

 

Изсипаха се коментари: "Страхотен, както винаги… Много успех, Коце"., "Страхотен глас! И отлично чувство за хумор. Кученцето колко му се радваше. И то разбра, че има успех", "Жестоко! И правилен избор за тренер". , „Този пич, ако беше роден малко по на запад от България, сигурно щеше да е вокал на групи като Джудас Прийст, Дрийм Тиътър, Хелоуин и други подобни! Направо ме отвя! Евала!“

Тук обаче по-паметливи споделиха:

„Константин Кацаров участваше в предаването през 2016 и бе в отбора на Йордан Караджов…. много му е странно как ще пее пред обърнати хора…. само че вече го е правил…сценарий“, написа човек в коментарите. Това се оказа истина.

Защо Константин премълча факта, че вече е участвал в „Гласът на България“? Знаеха ли от журито за това? Предстои да разберем. Безспорно обаче Константин Кацаров има данни да стане „Гласът на България“./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай

Marasha87

Marasha87 27.09.2023 15:20

Евала Коце досега трябваше да го направиш един от бруталните метъл вокали в бг даже най бруталният

Мара лудата

Мара лудата 27.09.2023 20:07

В БГ всичко е Фалш д

фен

фен 28.09.2023 10:54

Няма начин,журито,да не знае,но нали е шоу.

Фалцет

Фалцет 28.09.2023 23:05

Е, къф е тоя фалцетен гласец??? И това било върха???

ала бала

ала бала 29.09.2023 2:14

Всичко си върви по сценарий....до последните фанфари!

XYZ

XYZ 29.09.2023 11:00

Аз пък го гледах в зала 1 на НДК в “ Исус Христос - суперзвезда” пролетта…