Участничка от "Ергенът" върти любов с водещ от БНТ ВИДЕО

Участничка от "Ергенът" върти любов с водещ от БНТ ВИДЕО

Участничка от последния сезон на "Ергенът" не успя да спечели сърцето на бизнесмена Алек Младенов, но пък след края на формата е намерила любовта на живота си. Успяла е да омотае в мрежите си култов водещ.

Двамата са заедно от няколко месеца, а едва сега ергенката събра сили да признае публично чувствата си и да разкрие, че върти любов с популярен мъж. 

Кристина Добрева, която остана незабелязана в "Ергенът", е новата половинка на Антон Порязов. "Замислих се, че ежедневието ни е толкова забързано. В това забързано ежедневие сякаш “намираме” винаги време да се ядосаме на някого, или да мразим живота, но рядко “намираме” време да обичаме или да празнуваме живота. А, животът, е само един. С тази публикация искам да отпразнувам непреходното в живота, това, което е невидимо за очите, но ни свързва в сърцето. Сродна душа, приятелство, опора. Благодаря ти, че те има", напиоса тя в социалните мрежи. 

 

Кристина Добрева е от София и работи като финансов директор в международна IT компания. Позицията й е висока и изключително отговорна. При нея няма типичен работен ден - всекидневието й е разнообразно и често свързано с пътувания по цял свят. Освен това Кристина е член на институт по социален и бизнес етикет в Лондон и организира курсове, в които говори за подходящо обличане за всеки повод, изкуството безпроблемно да се навигират разговори, да представяте себе си уверено, да изграждате трайно добро впечатление и какъв етикет да спазвате в ресторанта.

От мечтата да стане професионален футболист, актьор или диджей, през професията на търговски представител, през голямото кино, до студиото на Спорт Тото. Това е водещият на игрите по БНТ от 1 март 2020 година Антон Порязов. Като малък мечтаел да се занимава професионално със спорт, но контузии и заболяване му пречат да осъществи мечтата си. Когато завършва училище, започва работа като търговски представител в голяма компания. Макар и много да му се е отдавала тази професия, на 28-годишна възраст поема в друга посока - по пътя на актьорското майсторство. Кандидатства в НАТФИЗ и веднага е приет в класа на Стефан Данаилов. Порязов е участвал в няколко български продукции, измежду които са "Столичани в повече", "Шменти капели - Легендата", "Връзки", "Под прикритие", "Откраднат живот", "Ние, нашите и вашите", "Нокаут или всичко, което тя написа", "COVID-20", "Завръщане 2", "Лъжите в нас", "С река на сърцето".

Откакто пламва любовта между двамата, Кристина прави Антон звезда в социалните мрежи в кратки клипчета, които тя заснема за нейните онлайн курсове по етикет. Във видеата Порязов влиза най-често в ролята на кавалер, който прави или не прави това, което един истински джентълмен трябва да демонстрира публично с половинката си./show.blitz.bg

Коментирай