Участничка от "Ергенът" спечели 15 000 лв. от риалити СНИМКИ

Участничка от "Ергенът" спечели 15 000 лв. от риалити СНИМКИ

След "Ергенът" една от най-колоритните участнички - Ева, реши да се впусне в ново риалити предизвикателство - "Къщата на инфлуенсърите", в което се събраха една камара родни инфлуенсъри. И го спечели!

Актрисата и певица Ева Георгиева зае челното място в "Къщата на инфлуенсърите", както и чек за немалката сума от 15 000 лева. Любопитното в случая е, че победителката в "Ергенът" – Виктория Капитонова, тук дори не стигна до финала.

Ева от "Ергенът" влиза в ново шоу, няма да повярвате как изглежда вече ВИДЕО

Риалити форматът се излъчваше единствено в интернет, а участници в него бяха главно ютюбъри, тиктокъри, певци и актьори – Стела Павлова, Боян Тодоров, Ивайло Иванов-Играта, Тино Караиванов, Анна Танева-Аниста, Илиян Сандев, Карина Илиева, Йоанна Петрова, Ваня Запрянова, Николас Николов, Крис Ненков и Стефани Разсолков.

Ева след "Ергенът": Влюбих се наистина във Виктор!

В "Къщата на инфлуенсърите“ претендентите за наградата участваха в различни игри и предизвикателства, бяха подлагани на физически трудности и какво ли още не в продължение на няколко седмици. До финала стигнаха Сандев, Ева, Крис и Йоанна, а победител стана именно Ева.

Продуцентите на формата - Павел Колев и Ицака, разкриха, че готвят втори сезон, който ще се снима през май. В началото те се чудели дали хората ще гледат 30-минутни епизоди в онлайн пространството, но впоследствие заради зрителския интерес, те станали над един час.

Самата Ева Георгиева пък признава, че изпраща най-добрата си година, защото към успехите си тя причислява и титлата "Мис Бодрум" в "Ергенът", участието си в "Смени жената", приза за най-добър инфлуенсър, създаването на ТикТок хита "Искам те", а сега и победата в "Къщата на инфлуенсърите"./show.blitz.bg

 

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 12.12.2022 13:28

Тази е ходещ и крещящ кич.Задълбала е и се е застопорила в пубертета и там ще си стои до пенсия.Като всички тези инфлуенЦъри от жалко ''риалити''.