Цеци Красимирова дава $ 1 млн. в ново шоу

Цеци Красимирова дава $ 1 млн. в ново шоу

Бившата манекенка Цеци Красимирова дава награда от 1 милион долара в ново реалити шоу.

Тя и съпругът й – американският милионер Майкъл Струмейтис, продуцират реалитито, което ще се излъчва в стрийминг платформите Амазон Прайм, Епъл тв, Плуто тв и Року, а в момента водят преговори и за Нетфликс.

Шаш! Цеци Красимирова свали халката заради... СНИМКИ

Състезанието е от 9 епизода, а за голямата награда ще се борят 16 участника с разностранни професии и от най-различни социални кръгове. сред тях има и две истински монахини. За съжаление сред участниците няма българи, пише „Телеграф“.

Шоуто е заснето изцяло в Америка от холивудски екип, а негов създател, водещ и главен продуцент е Майкъл Струмейтис. Предприемачът направи истинска революция в сектора на производство на медицинска марихуана, както и различни по съдържание торове за земеделието, затова и шоуто е наречено „Следващият марихуана милионер“. Годишният оборот на фирмата му е над 110 млн. долара и присъства в 107 страни.

Първото в света риалити шоу в тази индустрия ще се излъчва по целия свят със субтитри на няколко езика. В момента текат преговори предаването да бъде адаптирано и за българските зрители. „Пред всички състезатели ще има редица задачи и изпитания, а всеки един от тях ще попада и в екстремни ситуации. Конкуренцията е изключително жестока, а залозите са по-високи от всякога“, коментират от приключенското риалити. Победителят ще получи голямата награда от 1 милион долара. Веднага след шоуто Цеци и Майк ще продължат работата по документален филм за световен лидер с важна роля в глобалната политика./show.blitz.bg

Коментирай

........

........ 27.08.2020 14:56

Хайде няма нужда българският зрител да бъде атакуван споредната простотия.