logo

Тревожно! Вижте какво се случва с пострадалия при падане от покрива Миро от "Фермата"

Тревожно! Вижте какво се случва с пострадалия при падане от покрива Миро от "Фермата"

Серията от инциденти във "Фермата" накараха участниците буквално да треперят от притеснение дали и с тях няма да се случи нещо в този напрегнат нов сезон на риалити формата.

Преди няколко дни Миро падна от покрива в стопанството и си контузи тежко крака. А новините към момента за състоянието му, никак не са положителни.

След обстойния лекарски преглед стана ясно, че пострадалият Мирослав има масивен оток, тежко възпаление на мускулите и наранена става. Медиците са изтеглили от крака му три спринцовки с течност. Поставили са му и стабилизираща лонгета - гипсова шина, покрита с бинт.

Заради огромния болезнен оток, в момента не може да му бъде направен ядрено-магнитен резонанс. В следващите шест дни лекарите ще чакат подуването да спадне, за да извършат процедурата. Дотогава Миро ще остане на специален режим във "Фермата" - няма да натоварва крака си и ще получи имунитет от дуел.

Мирослав е третият участник във "Фермата", който претърпя инцидент от началото на сезона. Преди него красивата състезателка по мотоциклетизъм Габриела скъса менискус, а гайдарят Стоян беше ударен от дървена талпа. Македонецът пък пострада, докато работеше върху скелето на полятата.

"Хързулнах се по покрива с резачката в ръце. За секунди реших, че е по-добре да падна на краката си, вместо по гръб или върху главата си", разказа той.

При приземяването си Миро се контузи тежко - десният му крак посиня и се поду около глезена. На последния лайф бе видно как пострадалият стискаше зъби, куцукайки, а в един момент вече сериозно го болеше и не можеше да ходи./show.blitz.bg

Коментирай

Ей,

Ей, 19.09.2020 13:09

Опосуми и подобни, престанете с тъпите си и никому ненужни предавания.....самозабравихте се мамини момченца

явертъ

явертъ 19.09.2020 15:37

Ще станат инвалиди всички глупацци, участващи в това порнографско селско шоу от иддиоти.

Лелка

Лелка 20.09.2020 0:08

Готин е Макето! Дано се оправи!!!Успех!

Хая

Хая 20.09.2020 21:36

Не показаха падането та може и да е сценарий

АБВ потребител

АБВ потребител 21.09.2020 18:05

игри на волята е по добро.