Топ участници от "Игри на волята" изгряват първо в чалга клипове ВИДЕО

Топ участници от "Игри на волята" изгряват първо в чалга клипове ВИДЕО

Топ участници в “Игри на волята” изгряват първо в клипове на попфолк звезди. Много от участниците от тазгодишния сезон на риалитито по NOVA могат да се видят и в друг тип продукции. Мастагарков, Калоян, Мудева и Румен Радев бяха забелязани в попфолк клипове на известни изпълнители.

Футболистът и модел Благомир Мастагарков, който показва отлично представяне до този момент във формата, станал популярен още с участието си в два фолк клипа. 31-годишният нападател на ФК Брацигово си партнира с Галена на парчето „Мама ураган“, пише “Телеграф“.

 

Именно там той е в ролята на кукления партньор на Барби – Кен. Другата продукция, в която се снима, е в хита на певицата на Галин – Лидия, „Гледай ме щастлива“.

 

Навремето е отказал да партнира в музикална лента на Деси Слава, но пък е имал много повече с нея. За това призна самият той във визитката си за „Игри на волята”.

„Покрай футбола срещнах и първата си любов, която е певицата Деси Слава, искаше да ме снима в един видеоклип. Аз отказах. Но един приятел ни направи среща, без да знам, и така аз изпитах първата си тръпка. Предвид нашите отношения, аз я поканих да ми бъде дама на бала и тя прие. Бях една огромна атракция”, разкрива самият той.

Емануела и Деси Слава си размениха две от своите най-любими на публиката песни и заснеха видеоклипове към тях – „Мъже милиарди“ и „Нотариално заверен“. Интересното е, че и в двете ленти участва Румен Радев, който напусна предаването по-рано от очакваното.

 

 

Моделът участва и в клип на Диона – „Недоволен“. Диона и Румен са модерните Бони и Клайд, които се занимават с обири, но жаждата за богатство надделява над любовта. Радев може да го видим и в лентата на Джена „Сърце от лего“.

 

 

Участникът Калоян Митов пък снима с Преслава в песента „В твоето легло“.

 

Половинката на Румен – Теодора Мудева, която също е моделка, участва в клип на един от най-слушаните изпълнители в последната година – Меди. Красавицата партнира до изпълнителя в хитовото парче „Рана“.

Теди, която е Мис България 2018, снима още един попфолк клип с гаджето си Румен, а именно парчето на Емилия и Галин „Ела, хабиби“./show.blitz.bg

Коментирай

Капитана

Капитана 30.10.2023 9:50

Което само доказва, че отново няма случайни хора в това предаване и всеки е човек на някой!Срам и позор!

Хубаво

Хубаво 30.10.2023 16:16

Момче Румчо но нестава ни за учител ни за състезание . Та да го снимат за кючеци добре! Не се искат нерви и разум !

Красавец

Красавец 30.10.2023 16:21

Красавец е Калоянчо .Голям красавец и възпитан ! Кадърен и умен ! Баво !

Чарли

Чарли 30.10.2023 16:23

Порнографията е пълна.

Окей

Окей 30.10.2023 16:28

Си е Мастъгарков само клипът е смотан но парите си трябват ! Силен ,красив,добър ,чак наивен :) В игрите 7 човека играят ,ядът и серът на неговия гръб

Дара

Дара 30.10.2023 17:10

От петък, когато нагласиха Виолета да спечели, няма да го гледам