Тита е като нова, съблазни с ултра тънка талия и... ВИДЕО

Тита е като нова, съблазни с ултра тънка талия и... ВИДЕО

Какво точно прави Тита или на какви процедури се подлага, феновете само могат да гадаят - поне, докато не проведат поредния онлайн разговор с нея в социалните мрежи.

Видно е, че изпълнителката внимава много с какво се храни, избягва алкохол и газирани напитки, не слага в устата си никакви тестени продукти и набляга на тренировките във фитнеса. Доколко е стриктна обаче, във всичко това или си "помага" и с някоя друга по-драстична процедура, можете сами да предположите, като я видите.

Първо в БЛИЦ! Тита крие голяма тайна, гадже е със... 

В момента Тита се изявява като жури в шоуто "Звездите в нас" и твърди, че от много работа изобщо не й остава време да чете коментарите под снимките, които качва в мрежата. Вярвате ли й? Съвсем скоро се очаква тя да издаде малко и за новата песен и клип, които подготвя, а пълната изненада е оставила за края на годината, предколедно.

Тита се пусна за последно от плажа и съблазни с форми ВИДЕО 18+

Ако се чудите в какъв жанр ще е новото парче на Тита, не се съмнявайте, че ще е поп фолк жанр./show.blitz.bg 

Коментирай

!!!

!!! 14.11.2022 15:11

Да, Да! Гледаме видеото, гледаме снимките и виждаме един и същ екземпляр...Жалко, че в телевизиите не използват често филтри, че да видим реалността

Ана

Ана 14.11.2022 15:25

Ама това не е ли Гери-Никол или Галена , може би Алисия ... Всички са ми толкова еднакви , че наистина вече трудно ги различавам. Всичките са ъпгрейдвани в най-лошия смисъл и по един и същи начин. Просто загубиха самоличността си . Колко е лошо да си духовно беден !!!

Петър

Петър 14.11.2022 15:28

Вече е време да се показват с пера в дупарите. Не оставиха нищо на въображението .

въх

въх 14.11.2022 21:40

на тая са й вадили поне 2 ребра, като при Глория, за да изглежда така. Идиотка! Само и само да хване някой милионер..