Тина и Миро от "Един за друг" съобщиха уникална новина и показаха първата СНИМКА

Тина и Миро от "Един за друг" съобщиха уникална новина и показаха първата СНИМКА

Тина и Миро от "Един за друг" зарадваха всички свои последователи с новината, че най-сетне са се сдобили със собствен дом във Великобритания.

Щастливата новина съобщи Тина в Инстаграм, а фотото за минути събра хиляди лайкове. Закупуването на дом е една от големите мечти на Тино и Миро, които бяха финалисти в семейното шоу.

"Не можем да опишем колко сме щастливи в този момент, колко дълго чакахме и колко се надявахме да изпратим годината в нашия така мечтан ДОМ… Радваме се, че преследваме и сбъдваме целите си заедно! Вярвам, че това е едва началото на всичко за което сме мечтали ръка за ръка през изминалите дванадесет години…", пише Тина към фотото, на което се вижда и къщата, която са си купили.

 

Тина сподели още, че две години са спестявали, за да могат да си позволят мечтаната къща. Обиколките са били 4 месеца, направили си над 30 огледа, имат близо 10 отхвърлени оферти, една неуспешна сделка и много разочарование, но вече всичко това е минало, пише vbox7.com.

Миналата година Тина и Миро вдигнаха шумна и приказва сватба в България. На събитието присъстваха едни от най-близките на двойката, а сред гостите бяха и участници от "Един за друг"./show.blitz.bg

Коментирай

Капитан Петко

Капитан Петко 21.11.2022 17:49

Нищо не са купили тези мишки, купила е банката пък тези ще плащат като съдрани 25-30 години ипотека във възможно най-лошия момент с нарастващи лихви и зверска инфлация.Много скоро ще има горчиви сълзи и сополи.

vipper

vipper 22.11.2022 6:35

Тази е изключително тъпа

008

008 23.11.2022 5:58

Тина сподели още, че две години са спестявали, за да могат да си позволят мечтаната къща. Почти като в България!!!

Стефан

Стефан 23.11.2022 7:45

Еми пича обича да прощава тя била малко курва няма проблеми

Яко!!!

Яко!!! 23.11.2022 15:04

Е какво са си купили, това къща ли е????