Тежка драма в семейството на Коко от "Фермата", той призна, че...

Тежка драма в семейството на Коко от "Фермата", той призна, че...

Тежка семейна драма преживява футболистът Коко от "Фермата", който е сред претендентите за победата. Риалити героят призна през сълзи, че един от най-близките му хора минава през мъчителна битка.

"Брат ми се бори с нещо сериозно, той е хазартнозависим. След години на разочарования и лъжи ние застанахме зад него като семейство и го подкрепихме в решението да се лекува. Той направи най-важната стъпка - призна, че има проблем. Сега върви по много добър път и е на финалната права, различен човек е, осъзнат. Когато семейството е сплотено, изход винаги се намира", каза Коко пред съотборниците си от "Канатица".

Коко от "Фермата" се изповядвал на телефона на доверието и...

Разстроеният футболист обясни още, че докато брат му се лекува, двамата не могат да се чуват, затова общуват с писма.

"В днешни дни хазартът е огромен проблем за много млади хора, същото като алкохола и наркотиците. Човек не трябва да чака да се стигне до необратими процеси, а да взиме мерки. Загубеното време никой не може да ти възстанови, но можеш да направиш така, че в бъдеще да се наслаждаваш на семейството и близките си", допълни също Коко.

Жените неочаквано изгониха Присияна от "Фермата" СНИМКИ

В понеделник, само седмица преди големия финал на "Фермата", футболистът ще излезе на голямата Арена за пръв път от началото на риалитито, защото до този момент съперниците му се плашеха от него и не искаха да го "дръпнат" на дуел. С него от "Канатица" ще се бие собственичката на автокъща Лили. Срещу тях ще се изправят сервитьорът Андрей и студентката по право Линда, която още накуцва след контузия./show.blitz.bg