Тези СНИМКИ след финала издават имат ли връзка "Ергенът" Виктор и Александра

Тези СНИМКИ след финала издават имат ли връзка "Ергенът" Виктор и Александра

Финалът на първи сезон на "Ергенът" изненада мнозина с развоя си, като в крайна сметка последната роза бе за рускинята Виктория Капитонова. Броени часове след края на най-романтичното риалити в родния тв ефир обаче, се случи нещо доста любопитно, в което победителката отсъстваше.

В прегръдките на най-желания тв ерген бе не амбициозната Виктория, а съперничката й в шоуто - Александра. Двамата с Виктор празнуваха, вероятно финалната вечер на формата, в хитов столичен нощен клуб, а от кадрите става повече от ясно има ли нещо повече между тях.

Изненада! Ето кого избраха за новия "Ерген" СНИМКИ

Какво мисли по въпроса победителката Виктория и къде е в този момент, остава загадка, поне докато самата тя не сподели в профила си, както прави и далеч преди формата, тъй като работи като инфлуенсър.

Голи момичета налазиха Виктор Стоянов, той призна по колко пъти го прави на ден... СНИМКИ

Виктор и Александра пък, изглеждат като много влюбени един в друг и дори, когато са се снимали с някои друг, не са пропуснали да го покажат с малки жестове - докосване по ръката или нежна прегръдка. Вижте ги и преценете сами!/show.blitz.bg

 

Коментирай

........па

........па 22.05.2022 10:49

Поредното жалко творение на тЪпарев приключи за щастие. "Героите'' си взеха 5 мун. слава и хайде СБОГОМ. Особено натрапването на Виктор навсякъде стана много досадно.Баста.

Ха ха

Ха ха 22.05.2022 11:42

Горкият Ерген и тъпата мис Крокодил !

Софка

Софка 23.05.2022 21:07

Много сладка двойка. Има нещо истинско между тях.

Любима

Любима 29.05.2022 18:11

Много хубава двойка! Бъдете щастливи и не спирайте да се усмихвате!