Тези СНИМКИ издадоха пламналата любов между Мирела и Валери в "Игри на волята"

Тези СНИМКИ издадоха пламналата любов между Мирела и Валери в "Игри на волята"

Преди няколко дни ви информирахме какви любовни двойки са се сформирали от последния сезон на "Игри на волята". Георги и Фейгин признаха отношенията си, но сега получихме потвърждение и от други двама участници.

Появиха се кадри на Мирела и Валери, които издават тяхната близост. След приключване на снимачния сезон те останали на морето, заедно с другата двойка в шоуто, за да се опознаят по-добре. 

Мирела зарадва последователите си с няколко сторита от приключилото лято и веднага ни направи впечатление, че синът на Мария Гроздева присъства навсякъде. На един от кадрите се вижда как катери една скала, за да направи мечтаната фотосесия на любимата си. 

Отношенията на Мирела и Валери стават под носа на нейния бивш приятел Лефтеров, който също участва в "Игри на волята". Двамата се разделили два месеца преди влизането си в шоуто, но на екран изглеждаше така, сякаш имат шанс да сее съберат. Поне в началото, докато Мирела не хлътна до уши по Валери.

От сторитата на Мирела съдим, че всички отпаднали по-рано участници са прекарали заедно последните летни дни. Ако разчитаме на логиката, то Мирела, Валери, Фейгин. Георги, Гого и Илиян не стигат до финал./show.blitz.bg

 

Коментирай

нямат

нямат 15.10.2022 12:58

6анс тази сборна формация някога да просьществува защото имам фобия и алергия кьм автокрадци консерватори тьрговци на органи и подлоги на грипове

Мим

Мим 15.10.2022 13:16

Към сайта! Каква е тази дума "сторита"?! Имаме Българска дума "истории"! Престанете да използвате побългарени английски думи!!!

Б А Б А    А Й Ш Е

Б А Б А А Й Ш Е 15.10.2022 16:11

На Мирела и пламнала путката май..

Б А Б А    А Й Ш Е

Б А Б А А Й Ш Е 15.10.2022 16:12

Ни са настърга..

Валери

Валери 16.10.2022 23:06

Тая Мирела е най тъпото парче в игрите,смее се, реве и се чуди но кой уй да се надене. Противна чалгарка.