Тези култови герои се завръщат във "Фермата"! Шоуто стартира на 3 септември СНИМКИ

https://show.blitz.bg/rialiti/tezi-kultovi-geroi-se-zavrshhat-vv-fermata-souto-startira-na-3-septemvri-snimki Show.blitz.bg
Тези култови герои се завръщат във "Фермата"! Шоуто стартира на 3 септември СНИМКИ

След месеци на напрегнато очакване стартовата дата на „Фермата“ вече е ясна. Осмият сезон на най-градивното и позитивно риалити се завръща на 3 септември в ефира на bTV с безкомпромисен подбор на участниците.

Под мотото „Мостът на времето“ предаването ще събере победители от предишни издания, оставили дълбока следа в сърцата на зрителите и ще покаже нови, интересни герои с потенциал на бъдещи фаворити.

Една от изненадите ще бъде появата на първата жена, спечелила “Фермата” - борбената и упорита Веселка Маринова, която взе голямата награда от 100 000 лева в петото издание на риалитито и изцяло промени живота си. През тежката дървена порта ще прекрачи още една решителна, енергична бивша участничка - яхтената стюардеса и любителка на приключенията Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче. Във “Фермата” 6 тя не само постави рекорд по спечелени дуели на Арената, но и си тръгна с приза.

В осмия сезон на предаването ще се завърнат още любими лица. Сред тях са работливият, вдъхновяващ пчелар Яни Андреев, победител във “Фермата” 3 и рокзвездата, която не се страхува от селския начин на живот - Деян Каменов от „Д2“, стигнал до първото място във “Фермата” 4. Легендарният бивш участник Димитър Господинов-Гуспа също ще влезе в риалитито, за да преживее отново битките, вълненията и трудностите.

Тези и други емблематични имена от предишни сезони на „Фермата“ ще се обединят в отбор “Минало“, а новите участници, между които геймър, полицай, мениджър, акушер-гинеколог, диетолог, спортист и кмет, ще оформят отбор „Бъдеще“. В прегръдката на спиращата дъха българска природа, на брега на красивия язовир Диканя, всички те ще се трудят месеци наред, за да превърнат необитаемата, но плодородна земя в романтично фермерско селце. Предаването ще възроди добрите взаимоотношения и усърдната работа, ще ни припомни уроците от историята и ще даде шанс на най-достойния да спечели голямата награда от 100 000 лева./show.blitz.bg

 

Горещи

Коментирай
3 Коментара
Ами,
преди 1 година

Напразен опит на Иванушка и Андрешко за печелене на зрители.Победите на Веселка и Дидо бяха нагласени.Гуспата е противен на много хора.Лудото''хепи'' Ванче вече е досадна.Формата "Фермата''-умрЕ още преди няколко сезона.

Откажи
Бегай бе
преди 1 година

Отврат канят си техни хора .По тъпо и гнусно не може да е.Очиларката инскукса са супер дебилни същества бутани от .........

Откажи
Дарко
преди 1 година

Д2 какъв герой та на предните игра дадоха му наградата ей така за да Ния дадат на помака защото щял да построй джамия.

Откажи