Тези две звезди влизат в "Капките"! Резилът е пълен! СНИМКИ

Тези две звезди влизат в "Капките"! Резилът е пълен! СНИМКИ

След месец ще стартира новия сезон на "Като две капки вода", а за първи път има такава мистерия за участниците. Оказа се, че продуцентът Магърдич Халваджиян изпитва сериозни затруднения по отношение на новите участници, тъй като почти всички се извъртяха, а други отказват да се правят на маймуни в рейтинговото шоу. 

Колкото и да пазят в тайна кои ще бъдат участниците, наш репортер научи две от имената, които са подписали договор и ще ги гледаме в "Като две капки вода" да имитират и наши и чужди изпълнители. 

Деян Неделчев - Икебаната от дълго време има желание да се впусне в шоуто и доста се натягаше през годините на Халваджиян, но едва сега изгря неговата звезда. Запознати издават, че Неделчев е приел участието си сериозно и вече се подготвя за превъплъщенията си в шоуто. 

Няма как и тази година шоуто да мине без представител на фолка. Забавните изпълнители вече минаха през предаването, а по-сериозните отказват да участват. Това принуди Халваджиян да покани Мария. Но всички от екипа са шокирани, тъй като, според тях, миньончето няма особено големи артистични заложби, да не говорим, че и певческите й са под въпрос, което прави задачата й непосилна. Но знае ли се, може пък да изненада всички?! 

Маги имал набелязани други имена от лекия жанр, но го попарили с категоричен отказ. Много му е трудно да събере звезден отбор, който да е конкурентен на "Денсинг старс", което ще се излъчва по бТВ. В танцувалното шоу участие да приели едни от най-големите звезди на България и успехът на "Капките" е под въпрос./show.blitz.bg

Коментирай