Татяна изплю камъчето и призна защо е влезнала в "Сървайвър" ВИДЕО

Татяна изплю камъчето и призна защо е влезнала в "Сървайвър" ВИДЕО

Певицата Татяна даде много емоционално интервю за подкста "Не съм такъв човек", където за първи път призна истинската причина да приема поканата да бъде сред звездните участници в последния сезон на "Сървайвър". 

Оказа се, че пайнерката е изживяла нещо разтърсващо в личния си живо и е имала нужда "да избяга" от реалността и поканата от продуцентите на приключенското риалити дошла в най-подходящия момент. 

“Това беше един много голям експеримент за мен. “Сървайвър” се появи в един такъв момент от живота ми, в който може би преживявах нещо много тежко в реалния живот – борех се със себе си и ми беше много, много трудно. Никога не съм го споделяла и не смятам да влизам в подробности. Имах нуждата да се махна оттук и наистина го изричах пред приятелите ми”, заяви тя. 

Татяна говори открито за сформиралата се “чалга коалиция”, за отношенията си с победителя Благой Георгиев и има ли истина в слуховете, че са любовници.  До болка откровена е и за отношенията си със Снежана, Божана и Станилия, както и какво е останало скрито за зрителите от техните разговори.

Цялото интервю с Татяна може да гледате във видеото: 

 

 

Коментирай

деба

деба 23.06.2023 11:39

грозния и дърт вампир!

байко

байко 23.06.2023 12:12

Не! Направи го за да си вдигне тарифата в най древния занаят.

..........

.......... 23.06.2023 18:07

ей така искам леля илиаДа-разкрачена.......

ха ха Хо

ха ха Хо 24.06.2023 13:15

Турското менте Сървайвър свърши и никой вече не се интересува от смешните участници в него.Още по-малко от тази карикатура на жена.