Стана ясно кой е най-безсрамният и голям интригант в "Игри на волята"

Стана ясно кой е най-безсрамният и голям интригант в "Игри на волята"

Нервите и напрежението напоследък взимат връх в "Игри на волята", а в такива моменти обикновено някои от участниците показват и тъмната си страна. Това направи с пълна сила наскоро милионерът Мартин Николов, по-известен като Елвиса.

Той буквално избесня, когато разбра, че Мастагарков е пристанал на племето на Гладиаторите и дори нарече бившия си съплеменник "лъжец, измамник и предател". Грозните обиди, които Елвиса изсипа върху модела обаче, възмутиха сериозно зрителите, според които в този сезон на "Игрите" най-големия интригант е самият Елвис, който с думите си всъщност описва самия себе си и не смее да си признае, че Мастагарков ги надигра с Денислава въпреки опитите да бъдат провалени.

Голяма бомба цъка в "Игри на волята" заради Виолета и Елвиса, оказа се, че...

Най-интересният момент се оказаха именно лицата на Марто и Денислава, когато разбраха какъв номер им е погодил Мастаграков. Конкуренция по острота им правят само коментарите в социалните мрежи за случилото се:

"От физиономията на Елвиса можеше да се напълни ТИР с олио, мазно, че мазно. Снощи Старейшините загубиха битката и се озоваха на номинации. И, естествено, Момчил, като капитан, им предложи той да поеме вината за загубата. Но според пъкления план на стратега на племето, номинираха Краси Дунев, който мълчаливо прие номинацията си", гласи един от многото коментари.

Това, което най-много изненада зрителите, бе шубелийското поведение на Оряшкова, която се показа не като шампион, а повече като безгласна буква, както я определиха и мнозина, пише "Флагман".

Как ще развие ситуацията в двете племена до края на формата, можем само да гадаем, защото и обратите този сезон не са спирали да валят като из ведро./show.blitz.bg

Коментирай

Даааа

Даааа 04.11.2023 11:38

Пълен простак Елвиса. Мамино милионерско момченце. Ще си намери майстора. К@рвето Дени все край него се усуква. Боже пази. Жалко за Калоянчо. Дадоха на дъртака-злобар цяла обиколка преднина. Порнографско предаване.

Фифо

Фифо 04.11.2023 11:46

Мастагарков да го даде под съд /Елвиса/ за обиди. Нарече го женичка лъжец, предател. Има записи, ще спечели делото……

МОЛИ

МОЛИ 04.11.2023 12:29

ОТ ТУК ЗАПОЧВА ИНТЕРЕСНОТО,ЗАЩОТО МАРТИН СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИ ОТ ДУНЕВ.ДУНЕВ Е НЕ ПО МАЛКО ОТМЪСТИТЕЛЕН И ЗЛОБЕН ОТ ТОЗИ ШЕБЕК;ПРОДУКЦИЯТА Е ВИНОВНА,ЧЕ ДОПУСНА ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ!!!!!!!!!

Абе вие верно ли

Абе вие верно ли 04.11.2023 14:25

Ми елвисчрти си е педалче интригантче предлагаше се за капитан когато знаеше че няма опасност от директна елиминация и сега лае като бита кучка няма по мазнюхав клас от тоя миндил,Цецо Елвиса пендер най голям.

Напротив

Напротив 05.11.2023 0:25

Много добре си играе играта и от отбора болшинството е съгласно с него !

asiastoikova

asiastoikova 05.11.2023 9:05

Абсолютен интригант и пълен идиот е Мартин! Докога продукцията ще го търпи?

Бонго Бонго

Бонго Бонго 05.11.2023 9:52

Пачата на Мартин плаче и реве да бъде бит.

Реалист

Реалист 05.11.2023 21:11

Марто е пич.

Смешници

Смешници 06.11.2023 0:16

Всички плюещи по Марто са смешници като Дундьо ревящ за щерка си,Мадагаскарков който е два-пъти по голям интерсчия и т.н.Марто е най-големият пич в играта,Дени също е много яка!Само заради тях много хора все още гледат

Един от коневръза

Един от коневръза 11.11.2023 0:51

Защо за да прочета нещо трябва да мина през досадното отричане на куп опции, които нахално и досадно ми предлагате всеки път?