logo

Скандалната Жанета Осипова изхвърча от "Фермата" след серия от изцепки? СНИМКИ

Скандалната Жанета Осипова изхвърча от "Фермата" след серия от изцепки? СНИМКИ

Откакто е прекрачила прага на риалити формата "Фермата" Жанета Осипова не спира да центрира вниманието върху себе си - разбира се, все със скандални постъпки и поведение.

Плеймейтката или се разхожда полугола, съблазнявайки мъжете в стопанството, или влиза в люти пререкания с някоя от останалите жени във формата. Сега й предстои да си избере съперничка за женски бой, на който беше пратена от фермера на седмицата - Боби.

Плеймейтката Жанета плаши с гладна стачка във "Фермата"

Строителят от Летница реши, че стопанството няма нужда от красавици, а от силни, работещи по строежите участници. "Боби е изтъкан от комплекси и има предразсъдъци спрямо мен. Жените във фермата пък ме смятат за слаб играч и не мислят, че ще се върна след дуела. Но аз ще им покажа, че не са прави. Ще разбия очакванията им на малки парченца", закани се блондинката.

Горещо! Палавата Жанета Осипова прави тройка с обвързани във "Фермата" СНИМКА 18+

По всичко изглежда, че именно тя ще е следващата, която ще напусне "Фермата" - поне такива засега са пердвижданията на феновете, които все още не са видели Осипова да кове пирони, да гледа животните в стопанството или нещо сходно, каквото правят останалите участници.

Бащата на Жанета Осипова я захвърля като куче, затова тя се продава...

Нищо, че Жанета Осипова влезе във формата със заявката, че не се плаши от работа, понеже била свикнала като някогашно бедно момиче от дълбоката провинция./show.blitz.bg

Коментирай

ЕСКАЛИРГАНИО

ЕСКАЛИРГАНИО 25.09.2020 15:24

ЖАНЕТООО, ЩЕ ТИ НАТИКАМ ОБРАТНО ЛАЙНАТА ДЪЛБОКО У ГЪЗЪ С БЕЗМИЛОСТНИ ТЛАСЪЦИ С ВДЪРВЕНИЯ МИ КОЧАН И ШЕ ТИ СЕ ПРАЗНЯ У ВЛАГАЛИЩЕТО ОМЪЗГЕНО!

PAPA DOC

PAPA DOC 25.09.2020 15:48

ШЕ ТИ бият стадо мангасари парафинените ланги по разжлембената уста,курво воняща на чорайбе

ник

ник 25.09.2020 19:57

Тая е виждала животни на живо само между краката на мъжете!

dkrastanova7@gmail.com

[email protected] 26.09.2020 22:42

Добре че си отде