Скандалната Габи от "Ергенът" лъсна по голо дупе, ето къде СНИМКИ

Скандалната Габи от "Ергенът" лъсна по голо дупе, ето къде СНИМКИ

Най-скандалната претендентка за сърцето на "Ергенът" Виктор безспорно е Габриела, която в шоуто показа фриволно поведение, остър език и инициатор на скандали. 

Обсъжданата от всички Габи отново шокира със свое клипче в социалните мрежи, на което се разхожда гола на екзотично място. Акцентът пада върху задните й части, които се оказват блян за всеки втори мъж. 

Клипчето вероятно е правено преди няколко месеца по време на почивката й в Доминикана, където получи и предложение за брак от нейния приятел Димо. Той има своя погребална агенция, която процъфтява, особено в тези ужасни времена, в които смъртността се покачи в пъти повече.

Изглежда въобще не е ревнив, след като всички снимки и клипове на любимата му в социалните мрежи са по бански или бельо, а голата й плът радва хилядите мъже, които я следват в Инстаграм.

"Може да имате всичко в този живот, стига да сте подходящо облечени за него", пише тя под въпросния клип, намеквайки, че всичко в живота си получава със свалянето на дрехи./show.blitz.bg