Скандал в "Капките": Нанесоха жесток удар на Марта Вачкова, а Деси Добрева... ВИДЕО

Скандал в "Капките": Нанесоха жесток удар на Марта Вачкова, а Деси Добрева... ВИДЕО

Емоциите след снощния полуфинал в "Като две капки вода" тепърва ще отекват, поне до следващата неделя, когато е големия финал на шоуто за имитации. Въпреки че бе изпълнена с много неочаквани изненади обаче, снощната вечер не мина и без скандал - и то какъв!

Когато дойде ред на Кали да представи онова, което бутона на късмета й е отредил като образ - "Червената шапчица" на Деси Добрева, стана така, че никой не спомена кой в действителност изпълнява песента. Не Деси Добрева, а Марта Вачкова е тази, с чието изпълнение стана популярна тази песен.

Пълен шок в "Капките": Никой не повярва на очите си, Владо Михайлов се оказа... ВИДЕО

Сингълът, издаден през 2019-та година бе представен като песен от репертоара на Деси Добрева - която бе в публиката и бурно аплодираше изпълнението на Кали. Това обаче, нямаше как да бъде подминато от бдителните фенове на формата, които още по време на излъчването на "Капките" заляха мрежата с коментари в израз на възмущението си.

"Преди 30 години, като част от албума "Рома тв", я изпълни Марта Вачкова. Щото по това време Деси Добрева е била дете", гласи един от коментарите. А в друг се казва: "И Марта зареди тая песен с такава емоция и плътност, дето никой не може да ги повтори".

"Марта Вачкова се възмути миналата седмица, когато беше в залата, че не е нейното име, а това на Добрева беше казано при избора от бутона".

Вълната от коментари обаче, по всичко изглежда, че тепърва ще се вихри в страницата на "Капките", а дали ще последва някаква реакция по време на финалната вечер на шоуто, само можем да гадаем. 

Христо Петков разтърси "Капките", а Керана направи нещо неочаквано ВИДЕО

"Може би, ако трябваше да имитира изпълнението на Марта Вачкова, щеше да бъде много по-добра. По-близка щеше да е до блендата й. Но и сега се справи Кали", добавя пореден потребител в мрежата. А друг директно атакува с думите:

"Първообраз беше великата Марта Вачкова! Добрева я обезличи, както всичко, до което се докосне!"/show.blitz.bg

Коментирай

Яна

Яна 15.05.2023 15:03

И какъв е проблемът? Избрана е версията на Деси Добрева. Една песен могат да я изпълняват и 10 човека, тя е на авторите си, не на изпълнителите.

kravar

kravar 15.05.2023 20:38

drisnq ot diariq !

Юлия

Юлия 16.05.2023 7:31

Великата некадърница,тъпата Марта,кой я знае тая???

тъпо от страна на сценаристите

тъпо от страна на сценаристите 16.05.2023 15:29

Марта Вачкова се разрева тъй като се обиди доста, даваха го по телевизията. Чак я бяха поканили там за да я изгаврят на живо.

Абе

Абе 16.05.2023 23:11

Абе аз незнаех,че първо Вачкова я е пяла таз песен, а и Вачкова ми е крайно противна, особено на фона на това позорно "Рома тв" в клипа, но ... Факт е, че Добрева е светлинни години назад в своята версия и изпълнение, нищо, че уж тя е професионалната певица от двете!

Марта

Марта 17.05.2023 3:30

е много противна, но въпреки това тя е изпълнителката на оригинала! Хубава-лоша, тя е първата.