Скандал между "Ергенът" Евгени и една от участничките разтърси всички! Той взе решение да...

Скандал между "Ергенът" Евгени и една от участничките разтърси всички! Той взе решение да...

Две седмици преди големия финал на 18 май, най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ навлиза в решителен етап. И тази седмица претендентките за сърцето на световноизвестния виртуоз Евгени Генчев ще се впуснат във вълнуващи предизвикателства, които ще поставят на изпитание принципите им и ще доведат до нови сблъсъци – този път обаче не само помежду им, а и със самия „ерген“.

В сряда вечер (3 май) Евгени ще покани дамите на специална групова среща в „Клуба на разбитите сърца“. Те ще трябва да отговарят на познавателни и провокативни въпроси за музиканта, а тези от тях, чиито отговори съвпадат с неговите, ще получат правото да разбият едно от сърцата на някое от момичетата, които са сгрешили в предположенията си.

Победителката, останала последна с поне едно цяло неразбито сърце, ще получи специалната привилегия да изживее истинска бодрумска приказка в компанията на Евгени, далеч от всички останали. По време на уединението пианистът дотолкова ще предразположи дамата, познаваща го най-добре, че тя да направи болезнено и неочаквано признание, белязало целия ѝ живот.

Вечерният коктейл отново ще се проведе със специален регламент и ново правило, което далеч няма да се хареса нито на Евгени, нито на момичетата. Бойкотът от тяхна страна ще накара водещият Наум да наложи наказание, а какво ще бъде то, зрителите ще разберат утре вечер.

В същото време, Евгени ще остане разочарован, осъзнавайки, че е имал неоправдано високи очаквания към една от дамите, а откритата закана и готовност надпреварата за сърцето на „ергена“ да продължи и извън формата, независимо от крайното му решение, ще стане повод за ново напрежение в имението на любовта. Церемонията на розата също ще протече по нови правила, като цветята този път ще са в ръцете не на Евгени, а на самите претендентки. Чия роза виртуозът ще откаже да приеме, предстои да разберем…

В четвъртък вечер (4 май) е ред за поредното групово предизвикателство, което ще постави на изпитание принципите на една от участничките. Тя категорично ще откаже да се включи в задачата, а това ще накара Евгени да преосмисли отношенията им, след като двамата влизат в открит словесен сблъсък пред очите на всички останали. Откровеното признание на друга от претендентките, че се съмнява в чувствата си и в това дали изобщо изпитва любов към Евгени, ще се посрещне с огромна изненада както от самия него, така и от другите момичета, които досега не са имали съмнение за привличането помежду им на всички нива.

По време на вечерния коктейл Евгени ще поднесе специална изненада за рожденичката в имението, а на Церемонията на розата виртуозът ще трябва да вземе поредното си тежко решение да се раздели с една от дамите на крачка от големия финал./show.blitz.bg

Коментирай

Божеееее

Божеееее 02.05.2023 16:22

Един ;световно известен; музикант, никога не би участвал в такова долнопробно шоу.....направо се излага

Илин Проданов

Илин Проданов 02.05.2023 22:58

Абе, изпона… кашляли ли са се?

абе,

абе, 03.05.2023 11:33

Да свършва по-скоро тази пошлост заемаща по два часа, два дни седмично национален ефир.

ха ха

ха ха 03.05.2023 14:17

Ирина Карабаджак и Еленка по-мъжествени на визия от Евгени...Той може и да е вегетарианец но му се хапва агнешко,не дърти оФци.

ники

ники 04.05.2023 0:22

Отвратителна Елена .Пълна шизофрения,ако Евгени избере нея незнам как майка му гледа на тази преструфана и лицемерка

Ами,

Ами, 04.05.2023 11:32

Еленка трябва да се лекува от обцесия към Валерия и маниакално обсебване към Евгени.Жена с много комплекси и проблеми,затова и предишните и връзки с мъже са провал.

........па

........па 04.05.2023 12:43

Елена е влюбена в идеята да е двойка с Евгени.За нея той е известен музикант, арт среди, вид хайлайф, известност т.е сметкаджийство. Затова е цялото това натрапване, драпане, клякане,пълзене в краката му. Иска да е нещо по като е с него.

Абе

Абе 04.05.2023 20:31

да ги шибам всичките в гъзъ, барабар с пишлемето!